×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  SmartSupps BCAA 2:1:1, 500g

  SmartSupps BCAA 2:1:1 är ett välsmakande och extremt prisvärt tillskott med de grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin i förhållandet 2:1:1!

  Läs mer
  199,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 901903-01R

  SmartSupps BCAA 2:1:1 är ett välsmakande och extremt prisvärt tillskott med de grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin i förhållandet 2:1:1! 

  • För bevarande och uppbyggnad av muskelmassa.
  • God smak och lättlösligt.
  • 7730 mg BCAA / dosering.
  • 108 portioner per förpackning.
  • Finns i 3 olika smaker.
  • Tillverkat i Sverige.

  BCAA 2:1:1 är ett kosttillskott innehållande grenade aminosyror (BCAA) L-leucin, L-valin och L-isoleucin i förhållandet 2:1:1. BCAA tillhör de essentiella aminosyrorna, vilket betyder att de inte kan bildas i kroppen. Aminosyror är byggstenar till protein som bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.

  Doseringsanvisning: Ta 2 skopor (4,6 gram) 1-2 gånger per dag.

  Antal doseringar per behållare: 108

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 14 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 14 totala

  per sida
   Innehåll
   per 2 skopor (4,6 g)
   per 4 skopor (9,2 g)
   L-leucin
   1,93 g
   3,86 g
   L-isoleucin
   0,96 g
   1,93 g
   L-valin
   0,96 g
   1,93 g
  Total BCAA*
   3,86 g
   7,73 g
  *Grenade aminosyror
   
  Ingredienser Apple: L-leucin, L-isoleucin, L-valin, maltodextrin, surhetsreglerande medel (äppelsyra), arom, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (klorofylliner).
   
  Ingredienser Orange: L-leucin, L-isoleucin, L-valin, maltodextrin, surhetsreglerande medel (äppelsyra), arom, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (betakaroten).
   
  Ingredienser Watermelon: L-leucin, L-isoleucin, L-valin, maltodextrin, surhetsreglerande medel (äppelsyra), arom, emulgeringsmedel (sojalecitin), sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), färgämne (betanin).
  Innehåller sötningsmedel.
   
  Allergener: Innehåller soja (lecitin). Kan innehålla spår av ägg och mjölkprotein.
   
  Förvaringsanvisning: I originalförpackning, ej över normal rumstemperatur.