×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ripped CLA + Caffeine, 90 caps

  Chained Nutrition Ripped CLA + Caffeine är en unik fettförbrännare med CLA och koffein som utsöndras långsamt – för långvarigt fokus och en hög fettförbränning.

  Läs mer

  fr. 142,00 kr

  Ordinarie pris: 189,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 65907

  Ripped CLA + Caffeine är en unik fettförbrännare beståendes av CLA och koffein med en långsam utsöndring. Produkten främjar en hög fettförbränning och ett långvarigt fokus.

  • Ökar fettförbränningen och kaloriförbrukningen
  • CLA och långsamt koffein – perfekt under diet
  • Främjar ett långvarigt fokus
  • Pigghet utan krasch
  • Berikad med E-vitamin – potent antioxidant

  Ripped CLA + Caffeine är ett effektivt kosttillskott för dig som vill gå ner i vikt. Den består av två grundligt beprövade ingredienser i form av CLA och koffein med en långsam utsöndring. Ingredienserna verkar för att hålla fettförbränningen hög och ge ett långvarigt fokus utan den klassiska ”kraschen” som annars kan upplevas efter ett högt koffeinintag.

  Hur fungerar Ripped CLA + Caffeine?

  För att gå ner i vikt måste vi äta mindre kalorier än vad vi förbrukar. Gör man det måste kroppen få energi från något annat än maten, vilket den får genom att förbränna kroppsfett. Ripped CLA + Caffeine gör detta åtagande lättare på tre sätt:

  1)      Det första av dessa är genom att minska aptiten och sötsuget, vilket gör det lättare att äta mindre och följaktligen gå ner i vikt.

  2)      Det andra är att, via koffeinet, öka fokus och pigghet. Det håller dig alert trots det minskade energiintaget. Tack vare att koffeinet tas upp långsamt motverkar du även den krasch som vissa upplever av ett stort koffeinintag.

  3)      Den tredje och sista effekten är att koffeinet och CLA:t samverkar för att öka kaloriförbrukningen och fettförbränningen. Detta ökar ytterligare chansen för att du ska förlora fettmassa.

  Mer än bara en fettförbrännare

  Ripped CLA + Caffeine behöver inte endast användas som en fettförbrännare. Tack vare koffeinets uppiggande effekter kan den även användas enbart med det syftet: Att öka pigghet och fokus. Den passar utmärkt inför långa pass som kräver full fokus och när än du är i en situation där du behöver piggas upp.

  Rekommenderad daglig dos: 1-3 kapslar per dag.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Innehåller koffein (292.5 mg/dag). Rekommenderas ej för barn och gravida. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll

  per kapsel 

  per 3 kapslar 

  CLA (Clarinol®)

  343 mg

  1029 mg

  Caffeine/Koffein/Koffeiini

  97.5 mg

  292.5 mg

  Vitamin E / E vitamiini

  4 mg (33%)*

  4 mg (99%)*

  *Procent av rekommenderat dagligt intag (RDI)/