×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  SKULLCANDY Hörlur Hesh 3, ANC Over-Ear WL, Black

  SKULLCANDY Hörlur Crusher ANC Over-Ear Trådlösa värstinglurar. -Trådlös Bluetooth®-teknik -Upp till 24 timmar batteri + snabbladdning -Aktiv brusreducering med omgivningsläge -Snabbt uppkopplad till Skullcandy-app -Inbyggd Tile® Tracker -Mikrofon, samtal, spår och volymkontroll -Viks platt & hopfällbar med hållbart fodral

  Läs mer
  2 999 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 253160

  Prisbelönta värstinglurar från Skullcandy som ger dig enormt mycket hörlur för pengarna.

  Justerbar sensorisk bas
  Detta är bokstavligen bas du kan känna. Vi kallar det Sensory Bass, vilket innebär att dina hörlurar ger en unik vibration varje gång basen slår. Flytta skjutreglaget upp för mer känsla eller ner för mindre.

  Personligt ljud
  Skullcandy-appen analyserar din hörsel och stämmer perfekt Crusher ANC till din unika ljudprofil, så att du kan höra delar av din musik som du inte visste att du saknade och att höra de delar du älskar ännu mer levande. Det är som du hör din musik för första gången.

  Skullcandy App
  Skullcandy-appen gör personligt ljud med Crusher ANC möjligt. Para enkelt dina hörlurar till appen för att ställa in din personliga ljudprofil.

  Aktiv brusreducering
  Idealisk brusreducerande teknik, som är idealisk för att blockera stadsbuller och flygmotorer. Den övervakar aktivt din miljö för att filtrera bort yttre ljud, vilket gör ditt ljud extremt krispigt och rent.

  Tile®
  Du behöver inte oroa dig för att tappa din Crusher ANC tack vare den inbyggda Tile®-spåraren. Kontrollera appen Tile® när som helst för att fastställa platsen för dina hörlurar.

  Omgivningsläge
  Vill du höra vad som händer runt dig? Om du är i staden eller ett annat trångt utrymme, tryck bara på den vänstra öronkåpan i 5 sekunder och dina hörlurar går från aktivt brusreduceringsläge till omgivningsläge.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida