×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -32%

  Skin Beauty, 60 caps

  Skin Beauty från Swedish Supplements består av ämnen som traditionellt används för att ge huden näring inifrån, bevara hudens naturliga elasticitet, ge lyster och fukt.

  Läs mer

  fr. 169,00 kr

  Ordinarie pris: 249,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 890989-5

  Skin Beauty från Swedish Supplements består av ämnen som traditionellt används för att ge huden näring inifrån, bevara hudens naturliga elasticitet, ge lyster och fukt.

  • Innehåller Ovoderm® (äggskalsmembran)
  • Innehåller Pycnogenol (Tallbarsextrakt)
  • Understödjer hudens elasticitet
  • Minskar hudens ålderstecken
  • Innehåller antioxidanter

  Skin beauty är framtagen för att hjälpa till att underhålla en slät hud med frisk lyster och elasticitet. Produkten hjälper till att bevara fukt och minska ålderstecken som små linjer och pigmentfläckar. En varsam föryngring som kommer inifrån. Pprodukten består av helt naturliga ingredienser som äggskalsmembran, vitaminer, mineraler antioxidanter samt växtextrakt alla med en specifik funktion för hudens bästa.

  Skin beauty innehåller Ovoderm® (äggskalsmembran) som tillför kroppen näringsämnen vilka är essentiella för hudens uppbyggnad som olika typer av kollagen, elastin, hyaluronsyra och bioaktiva proteiner. Skin beauty innehåller även mineralet Zink som bidrar till att bibehålla normal hud och naglar. Vitamin C är en antioxidant som bidrar till att bildande av kollagen för normal funktion av ben och brosk. Selen fungerar som en antioxidant som skyddar celler från nedbrytning. Låga selennivåer kan orsaka försämrad kvalitet på hår hud och naglar.

  Vitamin E är en antioxidant, dvs hjälper hudens celler att skydda sig från fria radikaler orsakade av bland annat föroreningar, cigarettrök och UVA/UVB-strålar. Vit E stärker hudens fuktbarriär och gör huden mer elastisk, den verkar även reparerande på sår och hudskador. Kan verka skydda mot solskador som exempelvis pigmenteringar, minskad elasticitet och bildandet av rynkor. Vit E ökar kollagenproduktionen i huden, vilket leder till minskad utveckling av rynkor.

  Dosering: tag 2 kaplsar ihop med frukost dagligen.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehållsföreckning: Äggskalsmembran (Ovoderm®), Hirsextrakt, Druvkärnsextrakt, askorbinsyra, pantotensyra, pycnogenol, d-alfatokoferylacetat, zinkgluconat, biotin, natriumselenat, kapselhölje (bovin gelatin, färgämne, klumpförebyggande medel).

  Innehåll per 2 kaplsar
  Äggskalsmembran (Ovoderm®) 500mg 
  Hirsextrakt  300mg
  Druvkärnsextrakt 200 mg
  Vitamin C (askorbinsyra) 100mg - 120%*
  Vitamin B5 (Pantotensyra) 50mg
  Tallbarksextrakt  40 mg
  Vitamin E 12mg - 100%*
  Zink  10mg - 100%*
  Vitamin b-7 (biotin) 200ug - 100%*
  Selen 55ug - 100%*