×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Shred, 120 caps

  Shred - Nu är det dags att se resultat! Star Nutritions nya högintensiva fettförbrännare Shred ger dig den sista nyckeln till en stenhård fysik!

  Läs Mer
  279 kr

  Art nr.: 6894

  Shred - Nu är det dags att se resultat! Star Nutritions nya högintensiva fettförbrännare Shred ger dig den sista nyckeln till en stenhård fysik! 

  Star Nutrition introducerar med stolthet Shred; fettförbrännaren som excellerar din jakt mot en hård fysik och fettfri muskelmassa!

  • Främjar en intensiv fettförbränning via 9 synergiskt verksamma ämnen
  • Kraftigt uppiggande
  • Termogen och aptitdämpande - hjälper dig hålla dieten på topp
  • Centralstimulerande och prestationsökande

  Shred är sammansatt av hela 9 stycken verksamma ämnen som tillsammans skapar en optimal miljö för effektiv fettförbränning i samband med hård träning. 

  Två extraordinära ämnen i Shreds formula: 

  - VitaCholine™: Kolin deltar i fettförbränningen och kan vara bra som tillskott under diet för att öka förbränningen. Kolin finns också med vid nedbrytning och upptagning av de fettlösliga vitaminerna A, D, E och K.

  - CapsiMax™, patenterat pepparextrakt som främjar förbränningen av fett och accelererar förbränningen av fettdepåerna. Shred är utrustad med 25 mg CapsiMax™ per kapsel!

  För att du skall upprätthålla en osviklig prestationsförmåga och bibehållet fokus under en sträng diet har Star Nutrition självklart berikat Shred med såväl koffein (100 mg/kapsel) som extrakt av grönt té och gröna kaffebönor!

  Star Nutrition Shred - När det är dags för resultat!

  Doseringsanvisning: Ta 2-3 kapslar dagligen.

  Antal doseringar per behållare: 40/60

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos).

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  3 omdöme(n)

  per sida

  3 omdöme(n)

  per sida

  Varubeteckning: Kosttillskott med växtextrakt, koffein och aminosyror. Innehåller kolin som bidrar till normal fettomsättning. Innehåller koffein (300 mg per dagsdos). Rekommenderas ej för barn och gravida.

   

  Nettovikt: 98,8 g (120 kapslar)

   

  Innehåll Per 1 kapsel Per 3 kapslar
  Coffea robusta 266,7 mg 800,1 mg
   varav klorogensyra 133,3 mg 400 mg
  VitaCholine™  100,5 mg 301,5 mg
  Camellia sinensis 100 mg 300 mg
   varav polyfenoler  95 mg 285 mg
   varav katechiner 66,5 mg 199,5 mg
   varav epigallokatechingallat 29,9 mg 89,7 mg
  Koffein 100 mg 300 mg
  Citrus paradisi 40 mg 120 mg
   varav flavonoider  20 mg 60 mg
   varav naringin  12 mg 36 mg
  CapsiMax™ 25 mg 75 mg
  DL-Fenylalanin  25 mg 75 mg
  L-Tyrosin  16,6 mg 49,8 mg
  Piper nigrum  0,5 mg 1,5 mg
   varav piperin  0,48 mg 1,4 mg

   

  Ingredienser: Extrakt av grönt kaffe [Coffea robusta] (50% klorogensyra), kapsel (gelatin), VitaCholine™ kolinbitartrat, extrakt av grönt te [Camellia sinensis] (95% polyfenoler, varav: katechiner 70%, varav: epigallokatechingallat 45%), koffein, extrakt av grapefrukt [Citrus paradisi] (50% flavonodier, varav: naringin 60%), CapsiMax™ extrakt av cayennefrukt [Capsicum annuum], DL-fenylalanin, L-tyrosin, ytbehandlingsmedel (mikrokristallint vax, magnesiumsalter av fettsyror), färgämne (titandioxid), extrakt av svartpeppar [Piper nigrum] (95% piperin).

   

  Allergiinformation: Innehåller inga allergener. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos).