×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ulisses Series Shaper, 90 Caps

  Läs mer
  249 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9928-0691

  Ulisses Series Shaper är en fettförbrännare som tagits i ett samarbete mellan den framgångsrika fitnessatleten Ulisses och Biotech USA's produktexperter

  • Koffeinfri - fungerar bra i samband med kvällsträning
  • Balanserad dosering av l-karnitin och l-tyrosin för fettförbränning
  • Två typ av växtextrakt: CLA och HCA
  • Innehåller vitaminerna B3, B5,B6 och B12

  Ulisses Series Shaper är framtagen i samarbete med atleten Ulisses (@ulissesworld på instagram) som har blivit världskänd för sin väldefinerade fysik. Biotech USA's produktutvecklingsteam har tagit ingredienserna som Ulisses själv föredrar för fettförbränning och i tätt samarbete med honom satt ihop allt i en optimal produkt: Ulisses Series Shaper.

  Doseringsanvisning: Drick tre kapslar dagligen med vatten.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Ingredienser: L-karnitin-L-tartrat, CLA-Pulver (innehåller mjölk,Soja), Garcinia cambogia-extrakt, gelatinkapsel, Skal [gelatin, färger (Titandioxid, järnoxid, Svart)], L-tyrosin, vitamin-mineralblandning (järnfumarat, zinkoxid, Kalcium-D-pantotenat, nikotinamid, pyridoxinhydroklorid,
  Pteroylmonoglutaminsyra, kaliumjodid, krom (III) klorid Hexahydrat, cyanokobalamin), antiklumpningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid). Gjord i en fabrik som också tillverkar ägg, gluten, selleri, kräftdjur och mat med innehåll av svaveldioxid.

  innehåll per dosering (3 kapslar) Procent av RDI (rekommenderat dagligt intag)**
  L-karnitin 612 mg ***
  CLA 225 mg ***
  L-tyrosin 150 mg ***
  Järn 14 mg 100%
  Zink 6 mg 60%
  Iodin 75 μg 50%
  Krom 25 μg 62%
  Pantotensyra 6 mg 100%
  Niacin 4,5 mg 28%
  Vitamin B6 1,3 mg 96%
  Folsyra 195 μg 97%
  Vitamin B12 2,2 μg 90%

  ** Rekommenderat intag för vuxna

  ***Finns inget bestämt RDI