×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Water Cut, 100 caps

  Water Cut från Scitec Nutrition innehåller en komplex sammansättning av olika örter och extrakt med diuretisk verkan. En vätskedrivare som hjälper dig uppnå en torr look!

  Läs mer
  139,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9998-045

  Water Cut från Scitec Nutrition innehåller en komplex sammansättning av olika örter och extrakt med diuretisk verkan. En naturlig vätskedrivare som hjälper dig uppnå en torr look!

  • Bli av med oönskad vätska
  • 8 synergiska ingredienser
  • Dokumenterat säker och effektiv
  • Innehåller 40 mg koffein per dosering

  Water Cut är ett avancerat kosttillskott för naturlig och skonsam vätskeutdrivning. Produktens innehåll utgörs av åtta noggrant utvalda örter och extrakt som både var för sig och i en synergisk samverkan har en diuretisk effekt.

  Water Cut passar alla som önskar bli av med överflödig vätska. Det kan röra sig om att bli kvitt efterhängsna svullnader, såväl som att kunna presentera en hårdare och mer vaskulär fysik. Vätskedrivande kosttillskott har traditionellt sett varit väldigt koffeindominanta – för att göra Water Cuts till en mer mångsidig produkt har koffeininnehållet hållits lågt, vilket gör att den även kan användas under kvällstid utan att nattsömnen riskeras.

  Doseringsanvisningar: Intag 2 kapslar tillsammans med 500 ml vatten 2 gånger dagligen. Förslagsvis en gång på morgon/förmiddag och en gång på eftermiddag/kväll.

  Allergiinformation: Tillverkas i en anläggning i vilken det även hanteras mjölk, ägg, soja, baljväxter, nötter, fisk och skaldjur.

  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Antal doseringar per förpackning: 25

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll per dagsdos (4 kapslar)

  Vitamin C 1000 mg
  Vitamin B6 8 mg
  Kronärtskockeextrakt 700 mg
  Tranbärsextrakt 400 mg
  Grönt te-extrakt 400 mg
  -varav koffein 40 mg
  Maskrosextrakt 200 mg
  Persiljeextrakt 200 mg
  Juniperextrakt 40 mg


  Ingredienser: L-askorbinsyra, cynara scolymus (löv) 10:1 extrakt, bovint gelatin, camellia sinensis (blad) 8:1 extrakt, vacciniummacrocarpon (frukt) 25:1 extrakt, taraxacum o cinale (Root) 16-19:1 extrakt, petroselinum crispum (ört) 10: 1 extrakt, smörjmedel (magnesiumstearat), juniperus communis (frukt) 4: 1extract, pyridoxinhydroklorid, färgämnen (titandioxid, järnoxid, briljantsvart).