×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Ripped Hardcore Stim free, 84 caps

  Stim Free Ripped Hardcore är en potent fettförbrännare från Chained Nutrition. Unik, koffeinfri formula i duokapsel.

  Läs mer
  299,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6540-15

  Fettförbrännare utan koffein

  Gillar du Ripped Hardcore? Ogillar du centralstimulantia? Då är Stim Free Ripped Hardcore en produkt för dig! En potent fettförbrännare i duokapsel – helt utan stim!

  • Kraftfull fettförbrännare
  • Duoteknologi – kapsel i en kapsel med unika effekter!
  • Stimulerar fettförbränning och motverkar sötsug
  • Ökar kroppens energiförbrukning
  • Fri från koffein och andra stim – kan användas på kvällen

  Ripped Hardcore är ett bekant namn för den vane fettförbrännarkonsumenten. I sin traditionella formula är Ripped Hardcore en av de mest använda fettförbrännarna på sportnutritionsmarknaden och Ripped Hardcore Stim-Free är en vidareutveckling på klassikern – tillverkad helt utan koffein i en unik duokapsel.

  Innehåll och verkningsmekanism

  Duoteknolologin baseras på en yttre kapsel med ett flytande innehåll med ytterligare en kapsel med ett pulverbaserat innehåll inuti sig. I det yttre lagret finns en välavvägd mängd Clarinol (konjugerad linolsyra, CLA), en beprövad fettsyra som stimulerar fettförlust och motverkar sötsug. I det flytande ytterskiktet finns även GlucodOX, ett patenterat Commiphora mukul-hartsextrakt. Extraktet är rikt på guggulsteroner, vilka stimulerar fettförbränningen och främjar jämna blodsockernivåer.

  I den inre kapseln återfinns flera klassiska fettförbränningsingredienser i form av grönt te och Capsimax™ (extrakt av Chili), vilka samverkar för att stimulera energiförbrukningen och ytterligare reducera sötsuget.

  För vem och när?

  Frånvaron av koffein och andra centralstimulanter gör att Ripped Hardcore Stim-Free kan användas när som helst under dagen. Det gör det även till ett perfekt alternativ för dig som inte uppskattar den höga koffeinmängd som finns i många andra fettförbrännare.

  Doseringsanvisning: Ta 2 kapslar per dag. 1 kapsel 30 minuter innan träning och 1 kapsel precis före träning.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  5 omdöme(n)

  per sida

  5 omdöme(n)

  per sida

   Innehåll

  per 1 kapsel

  per 2 kapslar

  Clarinol® G-80

  400 mg

  800 mg

  Grönt te-extrakt 

  100 mg

  200 mg

   – EGCG (Epigallokatechingallat)

  50 mg

  100 mg

  Capsimax™

  50 mg

  100 mg

   – Capsaicinoider 

  1 mg

  2 mg

  GlucodOX™

  45 mg

  90 mg

  Paprikaextrakt 

   

  Zink 

  5 mg, 50%*

  10 mg, 100%*

  Krom 

  20 µg, 50%*

  40 µg, 100%*

  Vitamin B6 

  0,7 mg, 50%*

  1,4 mg, 100%*

  Vitamin D

  2,5 µg, 50%*

  5 µg, 100%*

  Vitamin B12 

  1,25 µg, 50%*

  2,5 µg, 100%*

  Ingredienser: Ytterkapsel (Clarinol® G-80 konjugerad linolsyra, kapselskal (gelatin från fisk), GlucodOX™ Commiphora mukul hartsextrakt, vätska från paprikaextrakt), innerkapsel (grönt te-extrakt, Capsimax™ capsicumextrakt, kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), zink, vitamin B6, krom, vitamin D, vitamin B12, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), färgämne (paprikaextrakt).