×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -20%

  Reds blend, 330g

  Reds Blend är en veritabel näringsbomb från Star Nutrition. En nyttig mix av frukt, bär och superfoods i lättblandad och högkoncentrerad form.

  Läs mer

  fr. 207,20 kr

  Ordinarie pris: 259,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 999100

  Reds Blend är en veritabel näringsbomb från Star Nutrition. En nyttig mix av frukt, bär och superfoods i lättblandad och högkoncentrerad form.

  • Glutenfri
  • Koncentrerad blandning av frukt, bär och superfoods
  • Sprängfylld med vitaminer, mineraler och antioxidanter
  • Rik på fibrer – bidrar till en långvarig mättnadskänsla
  • Naturligt smaksatt
  • Drick som den är eller mixa i din favoritsmoothie

  Den stora fördelen med frukt och grönt är att de innehåller stora mängder näring på en låg kalorimängd. De stora fördelarna med Reds Blend är precis desamma. Föga förvånande kanske, då ”frukt och grönt” är en någorlunda pricksäker beskrivning av vad Reds Blend är – i en smakrik, smidig och koncentrerad form. Det är en riktig näringsbomb som du enkelt slänger ihop för en naturlig vitamin-, antioxidant- och mineralkick.

  Att äta en näringsrik diet är avgörande för en bra hälsa. Inte minst för personer som lever en aktiv livsstil med mycket träning. Dessvärre är det inte helt lätt att få i sig den rekommenderade frukt- och grönsaksmängden och samtidigt navigera i livspusslet. Här utgör Reds Blend en fenomenal kompanjon, då så lite som 10 gram ger en uppsjö av essentiella näringsämnen från Montmorency-körsbär, gojibär, acaipulver samt andra frukter och bär.

  Många av ingredienserna faller under vad som vanligen kallas superfoods, som förutom sitt höga näringsinnehåll även kan främja en god tarmhälsa, ett starkt immunförsvar och verka antiinflammatoriskt. Reds Blend är naturligt smaksatt och god att blanda med vatten och dricka som den är. Den kan även enkelt användas som smak- och näringsberikning i någon av dina favoritsmoothies.

  Doseringsanvisning: Blanda en matsked (10 g) med 200–250 ml vatten.

  Antal serveringar per påse: 33

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida

  Innehåller kakao? Nej

  Allergener: Nej

  Näringsvärde

  per/pro 100 g

  per/pro 10 g

  Energi

  1446 kJ/346 kcal

  145 kJ/35 kcal

  Fett

  0.5 g

  0.05 g

  varav mättat fett

  0.1 g

  0.01 g

  Kolhydrat

  79.2 g

  7.9 g

  varav sockerarter

  21.4 g

  2.1 g

  Fiber

  8.0 g

  0.8 g

  Protein

  2.1 g

  0.2 g

  Salt

  0.1 g

  0.01 g

  Ingredienser: Pulver av frystorkade Montmorencykörsbär 18%, tranbärsextrakt, gojibärpulver 13.5%, naturliga aromer (med sötningsmedel: steviolglykosider), hallonpulver 9%, maltodextrin, acai (frystorkat acaipulver, maltodextrin), baobabfruktpulver, blåbärsjuicepulver (torkad blåbärsjuice [Vaccinum myrtillus L.], dextrin), papaya (papayafruktpulver, maltodextrin), guava (maltodextrin, guavapulver), jordgubbspulver, blåbärspulver [Vaccinum myrtillus], lila morot (pulver av lila morot, maltodextrin), naturlig hallonarom, sötningsmedel (steviolglykosider), Hytolive® olivextrakt.