×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Rapid Pump, 180 kapslar

  Rapid Pump - Den absoluta pumpen! Ny otrolig formula framtagen speciellt för att du ska få ut det mesta av din träning!

  Läs Mer
  279 kr

  Art nr.: 6402

  100% Arginin Etyl Ester för direkt vidgande av blodkärlen.

  • Ökar blodflödet.
  • Förbättrad näringstransport till musklerna.
  • Minskar muskeltrötthet.
  • Stimulerar fristättningen av tillväxthormon.
  • Muskeluppbyggande effekter.

  Star Nutritions Rapid Pump innehåller 100% Arginin Etyl Ester, den nya generationens arginin komplex. Arginin är en naturlig aminosyra som ökar mängden nitro oxid i kroppen (NO). Nitrooxid är viktigt för reglering av blodflödet i kroppen. NO får den glatta muskulaturen i blodådrorna att  (tillfälligt) slappna av och utvidgas. Rapid Pump ger en snabb effekt och ökar blodflödet i de minsta kärlen ca 15 minuter efter intaget på tom mage. Då L-argininet är esterifierat som i Rapid Pump effektiviseras inta bara absorptionen utan NO effekten förlängs även då arginin etyl ester molekylen är stabil.
   
  Ökat blodflöde ger bättre syre- och näringstransport till musklerna under träning och återhämtning. Samt effektiviserar borttransportering av slaggprodukter som annars kan bidra till muskeltrötthet. L-arginin är vidare känt som främjande för sexlivet hos båda könen.
  Arginin minskar även belastningen på blodkärlen genom att sänka blodtrycket vilket är positivt för dem med högt blodtryck.
   
  Studier visar även att tillförsel av lättabsorberat L-arginin direkt stimulerar hypofysen och frisättningen av tillväxthormon (GH). Vilket är positivt för kroppens uppbyggande processer.
   
  Rapid Pumps många positiva effekter för tränande individer gör tillskottet lämpligt för såväl kroppsbyggare, fitness atleter, konditionsidrottare och motionärer!

  Doseringsinstruktioner: 3 kapslar på morgonen 30 minuter före frukost och 3 kapslar 30 minuter före träning. På vilodagar: 6 timmar mellan första och sista dosering, ej tillsammans med mat. Tag alltid Rapid Pump på tom mage.

  Allergiinformation: Hanteras i lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utan räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll:   Per 3 kapslar Per 6 kapslar
  Arginin Etyl Ester   2252  mg 4504 mg

  Ingredienser: L-arginin etyl ester, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), smörjmedel (magnesiumstearat), klumpförebyggande medel (kiseldioxid), kapsel (bovint gelatin, färgämne; titandioxid).

  Allergiinformation: Hanteras i lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk.