×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Rage Supercharge, 700 g

  Fairings Rage Supercharged är en komplett pre-workout-produkt (PWO) designad i syfte att aktivera muskeltillväxt, explosivitet och återhämtningen efter din träning. Rage Supercharged har ett fullskaligt spektrum av ingredienser vilket resulterat i marknadens kanske mest kompletta All-Inclusive PWO!

  Läs mer

  fr. 199 kr

  Ordinarie pris: 329 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 710105R

  Fairings Rage Supercharged är en komplett pre-workout-produkt (PWO) designad i syfte att aktivera muskeltillväxt, explosivitet och återhämtningen efter din träning. Rage Supercharged har ett fullskaligt spektrum av ingredienser vilket resulterat i marknadens kanske mest kompletta All-Inclusive PWO!

  • Explosiv All-Inclusive PWO
  • Kraftfull energiboost
  • Motverkar mjölksyra och ger ökad pump
  • Bidrar till snabbare återhämtning
  • Innehåller hela 5 g BCAA per dos
  • Aspartamfri

  Kraftfull PWO innehållande bl.a. aminosyror, kreatin, mineraler, växtextrakt och koffein. Fairings Rage Supercharged är en All-Inclusive pre-workout-produkt (PWO) designad i syfte att aktivera muskeltillväxt, explosivitet och återhämtning. Protein i form av aminosyror bidrar till muskeltillväxt och bevarandet av muskelmassa. Koffein är en väldokumenterad stimulant som kan ge en kraftfull energiboost. Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning vid ett intag av minst 3 gram/dag. Kolhydrater fyller på dina glykogenlager och bidrar till normal muskelåterhämtning. magnesium och kalium bidrar till normal muskel- och nervfunktion och magnesium därutöver till minskad muskeltrötthet och normal proteinsyntes.

  Doseringsanvisning: Vi rekommenderar ett intag på 1 skopa (ca 40gram) uppblandat i minst 3dL vatten. Överskrid ej rekommenderat intag.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Rekommenderas ej för personer under 18 år. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  5 omdöme(n)

  per sida

  5 omdöme(n)

  per sida

  Näringsvärden per 100 g
  Energi 852 Kj/ 204 kcal
  Fett 0 g
  Kolhydrat 24 g
   - varav sockerarter 1 g
  Protein 27 g
  fiber 0 g
  Salt 0,05 g
  Näringsvärde per 100 g 40 g (dagsdos)
  Komplexa glukospolymerer 25 g 10 g
  Beta-alanin 12,5 g 5 g
  Kreatinmonohydrat 7,5 g 3 g
  Citullinmalat 7,5 g 3 g
  L-Tyrosin 7,5 g 3 g
  L-Arginin Alfa-ketoglutarat 7,5 g 3 g
  L-Lecun 6,25 g 2,5 g
  Tri-Kreatin-Malat 6,25 g 2,5 g
  L-Arginin HCL 5 g 2 g
  L-Valin 3,13 g 1,25 g
  L-Isoleucin 3,13 g 1,25 g
  Kofffein 750 mg 300**
  Kalium 250 mg 100
  Magnesiumcitrat 150 mg 60 (16%*)
  Rosenrotextrakt 125 mg 50 mg
  Natriumbikarbonat 75 mg 30 mg

  *av dagligt referensintag (DRI)

  **Hög koffeinhalt per rekommenderad dagsdos

  Ingredienser: Komplexa Glukospolymerer, Beta-Alanin, Kreatinmonohydrat, Citrullin-dl-Malat, L-Tyrosin, L-Arginin AKG, L-Leucin, L-Arginin Hcl, L-Valin, L-Isoleucin, Tri-Kreatinmalat, Koffein, Aromer, Sötningsmedel (Sukralos, Acesulfam-k), Magnesiumcitrat, Färgämne (rödbetsrött), Kaliumklorid, Rosenrotextrakt (Rhodiola Rosea), Natriumbikarbonat.