×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Pure BAKE, 900 g

  Pure BAKE 900 g från Pure Sport Nutrition AB - en produkt speciellt framtagen för att kunna proteinberika din bak- och matlagning.

  Läs Mer
  279 kr

  Art nr.: 11027

  Pure BAKE 900 g från Pure Sport Nutrition AB - en produkt speciellt framtagen för att kunna proteinberika din bak- och matlagning. Pure BAKE innehåller ett nära 80 procentigt vassleproteinkoncentrat som är anpassat för att klara höga temperaturer utan att brytas ned. Produkten innehåller inga aromer eller smakämnen, utan har en god neutral smak.  

  • Högt proteininnehåll
  • Låg kolhydrathalt
  • Proteinberika dina recept – oftast är det bara din fantasi som sätter gränserna!

  Doseringsanvisning: Genom att byta ut ca 25-30 % av mjölblandningen mot pure BAKE i dina recept, höjer du proteinnivån i dina bakprodukter och lagade rätter.

  Pure BAKE passar också utmärkt som en neutral bas för dina egna proteindrinkar genom att tillsätta 1 dl pulver till 2 dl vätska.

  Förslag på recept finner ni på Pure Sport Nutritions hemsida:http://www.purenutrition.se/wp-content/uploads/2016/08/pureBAKE-recept.pdf

  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Ingredienser: Vassleproteinkoncentrat (mjölk), emulgeringsmedel (sojalecitin).

  Närings per 100 g
  Energi 1706 kJ/402 kcal
  Fett 7 g
   - varav mättat fett 4,2 g
  Kolhydrater 6 g
   - varav sockerarter 6 g
  Protein 78 g
  Salt 0,2 g