×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Protein Smoothie Mix, 500 g

  PROTEIN SMOOTHIE MIX från FAST– Är en shake med låg socker- och laktoshalt som är rik på högkvalitativt protein och är perfekt för återhämtningen efter träning.

  Läs Mer
  249 kr

  Art nr.: 10026022027R

  PROTEIN SMOOTHIE MIX från FAST– Är en shake med låg socker- och laktoshalt som är rik på högkvalitativt protein och är perfekt för återhämtningen efter träning.

  • Låg sockerhalt
  • Innehåller äkta frukt- och bärpulver
  • Rikligt med protein
  • 2 goda smaker
  • Laktosfattigt

  PROTEIN SMOOTHIE MIX från FAST är ett laktosfattigt proteinpulver med låg sockerhalt som innehåller rikligt med protein av hög kvalitet. Proteinerna i PROTEIN SMOOTHIE MIX hjälper till att bevara muskelvävnaden. Utöver proteinet innehåller PROTEIN SMOOTHIE MIX rikligt med kalcium.  För dig som söker ett proteinpulver av hög kvalitet.

  Doseringsanvisning: Blanda innehållet i dospåsen (30 g) pulver med 3 dl mjölk i en shaker 1–3 gånger om dagen. Pulvret kan också blandas med vatten.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Ingredienser: Vassleproteinisolat (mjölk), mjölkproteinisolat, blåbärpulver, hallonpulver, arom, emulgeringsmedel (sojalecitin), gräddpulver, förtjockningsmedel (xantangummi), salt, färg (rödbetsrött, antocyaner, safflorextrakt), trinatriumcitrat, sötningsmedel (sukralos). Producerad i en fabrik som hanterar gluten, ägg och fisk ingredienser.

  Förvaring: I rumstemperatur eller svalare, skyddad för fukt och ljus.

   

  Näringsvärde per 100 g 30 g

  Energi(kJ/kcal)

  1650/390

  500/115

  Fett

  6,0 g

  1,8 g

  varav mättade

  1,3 g

  0,4 g

  Kolhydrater

  12 g

  3,6 g

  varav sockerarter

  4,4 g

  1,3 g

  Fiber/Kostfiber

  0 g

  0 g

  Protein

  72 g

  22 g

  Salt

  1,0 g

  0,3 g

       

  Laktos

  <1 g

  <1 g

       

  Calcium

  800 mg

  240 mg*