×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -18%

  Protein Pancake mix, 1 kg + Protein Hazelnut Cream, 200 g

  Protein Pancake mix och Protein Hazelnut Cream från Star Nutrition! Protein Pancake Mix - Nyttiga och smakrika proteinpannkakor, innehåller 60 % högkvalitativt protein.Protein Hazelnut Cream är proteinberikad, fri från tillsatt socker och omåttligt god!

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 249,00 kr

  304,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETPPH

  Protein Pancake mix och Protein Hazelnut Cream från Star Nutrition!

  Paketet innehåller:

  • 1 x Protein Pancake mix, 1 kg - Utan tillsatt socker med ett högt fiberinnehåll.
  • 1 x Protein Hazelnut Cream, 200 g - 27% hasselnötter och helt fri från palmolja.

  Läs mer om produkten

  • Protein pancake mix

   Protein Pancake Mix - Nyttiga och smakrika proteinpannkakor från Star Nutrition. Innehåller 60% högkvalitativt protein och inget tillsatt socker!

   • 60% protein!
   • Utan tillsatt socker
   • Högt fiberinnehåll
   • Riktigt god smak
   • Kan göras som tunna crêpes-liknande pannkakor eller tjocka amerikanska pannkakor

   Älskar du pannkakor, men gillar inte vetemjölets tvivelaktiga näringsvärde? Då är Protein Pancake Mix något för dig!

   Star Nutritions nya proteinpannkakor är så goda att det är svårt att tro att de även är nyttiga. Varje portion (3–6 pannkakor) ger så mycket som 30 gram högkvalitativt protein men inte ens 200 kcal. De är även helt fria från tillsatt socker.

   Protein Pancake Mix kan tillagas både som tunna crêpes-pannkakor och som tjocka amerikanska pannkakor. Oavsett vilket, så är smaken lika god och mättnadskänslan lika hög.

   Pannkakorna går att avnjuta till en lyxig helgfrukost såväl som till lunch och middag. De förbereds på nolltid och det enda du behöver är vatten och lite smör att steka i.

   Med Star Nutrition Pancake Mix är det lätt att leva nyttigt!

   Användning: Blanda 50 g (2 rågade 50 ml skopor) pulver med 150-170 ml för tunna pannkakor eller 70-75 ml vatten för tjocka amerikanska pannkakor. Häll önskad mängd pannkakssmet i en stekpanna och stek på medelvärme tills pannkakan fått en gyllene färg.

   Antal serveringar per påse: 20.

   InformationDenna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomligt för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

   Önskar du få med en skopa till produkten, lägger du enkelt till den i din varukorg genom att Klicka här

   Beställer du skopan tillsammans med produkten dras kostnaden av i kassan.

   Produktbeskrivning: Pankaksmix med protein (60%). Innehåller sötningsmedel.

   Näringsinnehåll

   Per 100 g/ Unflavoured

   Per 50 g/ Unflavoured

   Per 100 g/ Blueberry

   Per 50 g/ Blueberry

   Energi

   1525 kJ/361 kcal

   763 kJ/181 kcal

   1523 kJ/360 kcal

   762 kJ/180 kcal

   Fett

   5.2 g

   2.6 g

   5.0 g

   2.5 g

   Varav mättat fett

   1.4 g

   0.8 g

   1.3 g

   0.7 g

   Kolhydrat

   15.4 g

   7.7 g

   16.3 g

   8.2 g

   Varav sockerarter

   2.0 g

   1.0 g

   2.1 g

   1.1 g

   Fiber

   4.7 g

   2.4 g

   4.2 g

   2.1 g

   Protein

   60.8 g

   30.4 g

   60.4 g

   30.2 g

   Salt

   1.5 g

   0.8 g

   1.5 g

   0.8 g

    

   Näringsinnehåll

   Per 100 g/ Chocolate

   Per 50 g/ Chocolate

   Per 100 g/

   Maple Syrup

   Per 50 g/

   Maple Syrup

   Energi

   1511 kJ/358 kcal

   756 kJ/179 kcal

   1525 kJ/361 kcal

   763 kJ/181 kcal

   Fett

   5.3 g

   2.7 g

   5.2 g

   2.6 g

   Varav mättat fett

   1.6 g

   0.8 g

   1.4 g

   0.8 g

   Kolhydrat

   15.5 g

   7.8 g

   15.4 g

   7.7 g

   Varav sockerarter

   2.0 g

   1.0 g

   2.0 g

   1.0 g

   Fiber

   5.4 g

   2.7 g

   4.7 g

   2.4 g

   Protein

   59.3 g

   29.7 g

   60.8 g

   30.4 g

   Salt

   1.5 g

   0.8 g

   1.5 g

   0.8 g

   Pannkaksmix med protein (60%). Med sötningsmedel. Protein bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

   Ingredienser Unflavoured: Mjölkproteinblandning (vassleproteinkoncentrat [mjölk], kalciumkaseinat [mjölk]), veteprotein, äggvitepulver, vetemjöl, havremjöl, heläggspulver, emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, bakpulverblandning [innehåller majsstärkelse] (difosfater, natriumkarbonater), arom (vanilj), sötningsmedel (sukralos).

   Ingredienser Blueberry: Mjölkproteinblandning (vassleproteinkoncentrat [mjölk], kalciumkaseinat [mjölk]), veteprotein, äggvitepulver, vetemjöl, havremjöl, heläggspulver, arom (blåbär, vanilj), emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, bakpulverblandning [innehåller majsstärkelse] (difosfater, natriumkarbonater), färgämne (antocyaner), sötningsmedel (sukralos).

   Ingredienser Chocolate: Mjölkproteinblandning (vassleproteinkoncentrat [mjölk], kalciumkaseinat [mjölk]), veteprotein, äggvitepulver, vetemjöl, havremjöl, kakao, arom (choklad, vanilj), heläggspulver, emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, bakpulverblandning [innehåller majsstärkelse] (difosfater, natriumkarbonater), sötningsmedel (sukralos).

   Ingredienser Maple Syrup: Mjölkproteinblandning (vassleproteinkoncentrat [mjölk], kalciumkaseinat [mjölk]), veteprotein, äggvitepulver, vetemjöl, havremjöl, heläggspulver, emulgeringsmedel (solroslecitin), salt, bakpulverblandning [innehåller majsstärkelse] (difosfater, natriumkarbonater), arom (lönnsirap), sötningsmedel (sukralos).

   Allergiinformation: Innehåller gluten. Producerad i lokaler som även hanterar jordnötter och nötter, och kan därför innehålla spår därav.

    

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur.

  • Protein Hazelnut Cream, 200 g

   En hasselnötskräm för den formmedvetne! Star Nutrition Protein Hazelnut Cream är proteinberikad, fri från tillsatt socker och omåttligt god!

   • Proteinberikad hasselnötskräm utan tillsatt socker
   • Krämig konsistens och autentisk smak
   • 27% (!) hasselnötter och helt fri från palmolja
   • Veganvänlig
   • Nyttig ersättning till vanlig hasselnötskräm

   Protein Hazelnut Cream är en hasselnötsbaserad och proteinberikad chokladkräm utan tillsatt socker. En barnsligt välsmakande produkt, som du gladeligen kan inkorporera i din diet alla delar av året med både hälsa, form och samvete i behåll. För bra för att vara sant? Inte då.

   Basen i Protein Hazelnut Cream utgörs av hasselnötter. Närmare bestämt 27% hasselnötter, vilket i runda slängar är dubbla mängden av vad som återfinns i klassiska varianter. Den är tillverkad utan palmolja och har berikats med högkvalitativt ärtprotein. Det gör att proteininnehållet landar på respektabla 21% samtidigt som den kan användas av alla som följer en vegankost. Det faktum att den är tillverkad utan tillsatt socker gör att 100 gram nötkräm endast ger 2,3 gram sockerarter som uteslutande kommer naturligt från de övriga ingredienserna.

   Precis som andra nötkrämer så har Protein Hazelnut Cream en rad användningsområden. Använd produkten som ett lyxigt smörgåspålägg eller som smak- och proteinberikning av olika bakverk. Eller varför inte omfamna ungdomen i dig, hämta en sked och äta produkten som den är? Som du fått höra så många gånger förut är det endast fantasin som sätter gränserna.

   Doseringsanvisning: Konsumera tillsammans med valfria tillbehör när du är sugen på något gott eller som proteinrik ersättare till vanlig hasselnötskräm.

   Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en aktiv och hälsosam livsstil. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

   Näringsvärde

   Per 100 g

   Energi

   2253 kJ / 539 kcal

   Fett

   43,3 g

   -          varav mättat fett

   8,1 g

   Kolhydrat

   26 g

   -          varav sockerarter

   2,3 g

   Fiber

   2,4 g

   Protein

   21 g

   Salt

   0,15 g


   Ingredienser: 
   Hasselnöt, vegetabiliska oljor (solrosolja, kakaosmör), sötningsmedel (xylitol), ärtprotein, kakao.

   Allergener: Hasselnöt, ärtor. Producerad i lokaler som även hanterar mjölk, gluten, ägg, soja, och kan därför innehålla spår därav.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.