×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Protein & Oat Shake, 1 kg

  Star Nutritions Protein & Oat Shake är en lättblandad pulvermix som innehåller långsamma kolhydrater, mättande fibrer och högkvalitativt mjölkprotein.

  Läs Mer
  199 kr

  Art nr.: 5532-061R

  Star Nutritions Protein & Oat Shake är en lättblandad pulvermix som innehåller långsamma kolhydrater, mättande fibrer och högkvalitativt mjölkprotein.

  • Havremjöl och mjölkprotein i pulverform
  • Krämig konsistens och en god, naturlig smakprofil
  • Högt protein-, fiber- och näringsinnehåll
  • Tillsätt bara vatten, blanda och drick
  • Perfekt mellanmål
  • Ger en långvarig mättnadskänsla

  De mest vedertagna kriterierna för ett bra mellanmål är att det ska vara mättande, näringsrikt, innehålla mycket protein och hålla energinivåerna på topp mellan de större måltiderna. Det bör även gå snabbt att tillreda och vara enkelt att ta med när man är på språng. Följer man den definitionen inser man snabbt att Star Nutritions nya Protein & Oat Shake är ett närmast felfritt alternativ.

   ”Protein & Oat Shake” översätts till ”protein- och havreshake” och det är i grova ordalag vad Protein & Oat Shake är: Havre och protein i pulverform. Mer specifikt så består produkten av havremjöl, mjölkprotein, vassleprotein och smaksättning. Blanda bara med vatten och resultatet är en näringsmässigt balanserad dryck som ger långsam energi i form av komplexa kolhydrater, högkvalitativa byggstenar till musklerna och mättande kostfibrer som håller magen i balans.

  I tillägg till ett bra näringsvärde så har Protein & Oat Shake en naturlig, god smak och en krämig konsistens. Den finns i dagsläget att tillgå i två smakmässiga variationer i form av Coconut Granola och Apple Cinnamon. Tillsätt en portion pulver i en shaker och packa ner i väskan och du har alltid ett näringsladdat och mättande mellanmål tillgängligt när du än behöver det. Produkten kan även användas som kvällsmål eller som näringskomplement till andra måltider.   

  Doseringsanvisning: Blanda 50 g (1dl) med 250 ml vatten, skaka och drick.

  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn.

  Önskar du få med en skopa till produkten, lägger du enkelt till den i din varukorg genom att Klicka här

  Beställer du skopan tillsammans med produkten dras kostnaden av i kassan.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 18 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 18 totala

  per sida

  Näringsvärde per/pro 100 g

  APPLE CINNAMON

  COCONUT GRANOLA

   

  Energi

  1550 kJ 370 Kcal

  1550 kJ 380 Kcal

  Fett

  4.5 g

  5.5 g

  varav:

  mättat fett

   

  1.5

   

  2.5

  Kolhydrat  

  40 g

  39 g

  varav:

  sockerarter

   

  11 g

   

  11 g

  Fiber

  7 g

  6 g

  Protein

  38 g

  39 g

  Salt

  0.26 g

  0.26 g

  Apple Cinnamon Ingredienser: Havremjöl, mjölkproteinkoncentrat, vassleproteinkoncentrat [mjölk] (emulgeringsmedel sojalecitin), vasslepulver [mjölk], äpplefiber (6.5%), äpplepulver (äpplepulver, majsstärkelse), psylliumfröskal, kanel (0.4%), arom, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos).

  Coconut Granola Ingredienser: Havremjöl, mjölkproteinkoncentrat, vassleproteinkoncentrat [mjölk] (emulgeringsmedel sojalecitin, vasslepulver [mjölk], äpplefiber (6.5%), kokosmjölkpulver (2%), psylliumfröskal, arom, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos).

  Innehåller kakao? Nej

  Allergener: Havre, mjölk, sojalecitin