×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -20%

  Protein Muesli, 375 g

  Star Nutrition Protein Muesli är en fiber- och proteinrik müsli utan tillsatt socker. Nyttigt, mättande och omåttligt gott!

  Läs mer

  fr. 39 kr

  Ordinarie pris: 49 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6325

  Star Nutrition Protein Muesli är en fiber- och proteinrik müsli utan tillsatt socker. Nyttigt, mättande och omåttligt gott!

  • Proteinrik müsli utan tillsatt socker
  • Högt fiberinnehåll – mättar bra och länge!
  • 46% protein och endast 0,9 g socker per portion
  • Med frasiga quinoapuffar, jordgubbsbitar och körsbärsbitar
  • Veganvänlig

  Protein Muesli är en proteinrik och fenomenalt god müsli med frasiga quinoapuffar och små bitar av röda bär. Det är en oförskämt god produkt som står redo att erövra dina frukost- och mellanmålsrutiner – vare sig ditt mål är att bygga muskler, deffa, prestera eller bara leva hälsosamt!

  I jämförelse med majoriteten av marknadens müslivarianter så har Protein Muesli ett par utmärkande egenskaper som gör det till ett givet val för dig som värnar om din hälsa, men ändå vill äta gott. Den första av dessa är att den, precis som namnet föreslår, har ett högt proteininnehåll. Närmare bestämt ett på 46% där proteinet uteslutande kommer från fullvärdiga källor. Den har även ett högt innehåll av nyttiga kostfibrer, vilka bidrar till en rejäl och långvarig mättnadskänsla. Den tredje, och för hälsan viktigaste punkten, är att Protein Muesli är tillverkad helt utan tillsatt socker.

  I enlighet med andra müslisorter så har Protein Muesli ett flertal användningsområden. Blanda med valfritt tillbehör – fil, kvarg, mjölk, yoghurt eller en hemsvängd proteinfluff. Servera sedan antingen som frukost, kvällsmål eller när än du är i behov av att ett mättande, proteinrikt och sensationellt välsmakande mellanmål.

  Doseringsanvisning: Blanda med föredraget tillbehör och ät till frukost, mellanmål eller kvällsmål.

  Information: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

  Allergiinformation: Innehåller soja.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 11 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 11 totala

  per sida

  Allergener: Soja

  Dosering: 25 g per portion

  Ingredienser: Sojaflakes (55%), sojakrisp (38%), (sojaprotein, rissemolina, sojamjöl, salt), jordgubbsbitar (2%), körsbärsbitar (2%), quinoapuffar, (2%), dextrin, inulin, arom, färgämne (betanin), sötningsmedel (sukralos).

  NÄRINGSINNEHÅLL

  Per 100 g

  Per 25 g

  Energi

  1617 kJ / 385 kcal

  404 kJ / 96 kcal

  Fett

  12.7 g

  3.2 g

  Varav mättat fett

  1.7 g

  0.4 g

  Kolhydrat

  15.9 g

  4.0 g

  Varav sockerarter

  3.6 g

  0.9 g

  Fiber

  12.2 g

  3.1 g

  Protein

  45.9 g

  11.5 g

  Salt

  0.3 g

  0.08