×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Protein Hot Chocolate, 350 g

  Protein Hot Chocolate är en proteinrik och oemotståndligt god varm choklad från Star Nutrition. Blanda bara med vatten, värm och njut!

  Läs mer
  129,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 555999

  Protein Hot Chocolate är en proteinrik och oemotståndligt god varm choklad från Star Nutrition. Blanda bara med vatten, värm och njut!

  • Proteinrik och sensationellt god varm choklad
  • Blanda med vatten och värm i mikro
  • 117 kcal, 1,6 g socker och 26 g protein/portion
  • Mjölkprotein och hydrolyserat vassleprotein
  • Inget tillsatt socker – bara naturliga sockerarter

  Protein Hot Chocolate är en proteinrikare version av den barnsligt goda klassikern varm choklad. En marknadsunik produkt som erbjuder en sagolik smakupplevelse i kombination med en proteinhalt på 74%!

  Traditionell varm choklad har ett innehåll som domineras av socker och fett – inte en perfekt sammansättning för personer som försöker hålla sig i form. Star Nutritions Protein Hot Chocolate består å andra sidan i huvudsak av protein. Och inte vilket protein som helst, utan mjölkproteinkoncentrat och Optipep®, en varumärkesskyddad proteinform som brutits ner på förhand för att ge ett snabbare och effektivare upptag.

  En annan utmärkande skillnad från traditionell varm choklad är frånvaron av tillsatt socker. Protein Hot Chocolate får istället sin sötma från naturligt förekommande sockerarter och sukralos. Tack vare detta landar näringsinnehållet per portion på imponerande 26 gram protein, men bara 117 kcal, under 1 g fett och så lite som 1,6 g sockerarter.

  Produkten tillreds enkelt genom att du blandar pulver med vatten, rör om och värmer upp i mikrovågsugn. Drick vid alla tillfällen när du normalt dricker vanlig varm choklad. Enkelt, gott och proteinrikt – precis som det ska vara!

  Doseringsanvisning: Blanda 35 g (~1 dl) med 200 ml vatten i en kopp som kan köras i mikrovågsugn. Rör runt till allt pulver är löst. Värm sedan på full effekt (800W) i 60–90 sekunder. Rör om innan du dricker. Drick tillsammans med frukost, som mellanmål, som kvällsdryck eller i samband med träning.

  Antal serveringar per burk: 10.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  6 omdöme(n)

  per sida

  6 omdöme(n)

  per sida

  350g 10 portioner

  Näringsinnehåll

  Per
  100 g

  Per portion
  35 g

   

     

  Energi

  1490 kJ / 335 kcal

  522 kJ / 117 kcal

  Fett

  2.7 g

  0.9 g

      Varav mättat fett

  1.7 g

  0.6 g

  Kolhydrat

  7.1 g

  2.5 g

      Varav sockerarter

  4.6 g

  1.6 g

  Fiber

  0.2 g

  <0.1

  Protein

  73.7  g

  25.8 g

  Salt

  0.56 g

  0.2 g

  Innehåller laktos

  4.6 g

  1.6 g

  Ingredienser:  Mjölkproteinkoncentrat, hydrolyserat vassleprotein (emulgeringsmedel [sojalecitin]), kakaopulver, arom, sötningsmedel (sukralos).

  Allergener: Mjölk och sojalecitin