×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller -25%

  Protein Hazelnut Cream, 200 g

  En hasselnötskräm för den formmedvetne! Star Nutrition Protein Hazelnut Cream är proteinberikad, fri från tillsatt socker och omåttligt god!

  Läs mer

  fr. 49 kr

  Ordinarie pris: 65 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6041

  En hasselnötskräm för den formmedvetne! Star Nutrition Protein Hazelnut Cream är proteinberikad, fri från tillsatt socker och omåttligt god!

  • Proteinberikad hasselnötskräm utan tillsatt socker
  • Krämig konsistens och autentisk smak
  • 27% (!) hasselnötter och helt fri från palmolja
  • Veganvänlig
  • Nyttig ersättning till vanlig hasselnötskräm

  Protein Hazelnut Cream är en hasselnötsbaserad och proteinberikad chokladkräm utan tillsatt socker. En barnsligt välsmakande produkt, som du gladeligen kan inkorporera i din diet alla delar av året med både hälsa, form och samvete i behåll. För bra för att vara sant? Inte då.

  Basen i Protein Hazelnut Cream utgörs av hasselnötter. Närmare bestämt 27% hasselnötter, vilket i runda slängar är dubbla mängden av vad som återfinns i klassiska varianter. Den är tillverkad utan palmolja och har berikats med högkvalitativt ärtprotein. Det gör att proteininnehållet landar på respektabla 21% samtidigt som den kan användas av alla som följer en vegankost. Det faktum att den är tillverkad utan tillsatt socker gör att 100 gram nötkräm endast ger 2,3 gram sockerarter som uteslutande kommer naturligt från de övriga ingredienserna.

  Precis som andra nötkrämer så har Protein Hazelnut Cream en rad användningsområden. Använd produkten som ett lyxigt smörgåspålägg eller som smak- och proteinberikning av olika bakverk. Eller varför inte omfamna ungdomen i dig, hämta en sked och äta produkten som den är? Som du fått höra så många gånger förut är det endast fantasin som sätter gränserna.

  Doseringsanvisning: Konsumera tillsammans med valfria tillbehör när du är sugen på något gott eller som proteinrik ersättare till vanlig hasselnötskräm.

  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en aktiv och hälsosam livsstil. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 15 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 15 totala

  per sida

  Näringsvärde

  Per 100 g

  Energi

  2253 kJ / 539 kcal

  Fett

  43,3 g

  -          varav mättat fett

  8,1 g

  Kolhydrat

  26 g

  -          varav sockerarter

  2,3 g

  Fiber

  2,4 g

  Protein

  21 g

  Salt

  0,15 g


  Ingredienser: 
  Hasselnöt, vegetabiliska oljor (solrosolja, kakaosmör), sötningsmedel (xylitol), ärtprotein, kakao.

  Allergener: Hasselnöt, ärtor. Producerad i lokaler som även hanterar mjölk, gluten, ägg, soja, och kan därför innehålla spår därav.