×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Platinum Hydro Whey, 1,6 kg

  Platinum Hydro Whey från Optimum är ett hydrolyserat vassleprotein i kombination med mikroniserat BCAA. Underbart goda smaker.

  Läs mer
  639 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6947-093R

  Brand of the Year
   

  Platinum Hydro Whey från Optimum är ett hydrolyserat vassleprotein i kombination med mikroniserat BCAA. Vassle har ett mycket högt biologiskt värde och ett hydrolyserat vassle kräver inte lika mycket spjälkning innan det tas upp. Platinum Hydro Whey kommer dessutom i flera underbart goda smaker.

  • Hydrolyserat vassleprotein
  • Med tillsatt, mikroniserat BCAA
  • Hög halt protein som bidrar till att öka muskelmassan
  • 40 serveringar per burk

  Av alla tillskott som finns betraktas protein allt jämt som kungen över alla. Platinum Hydro Whey från Optimum har därför inte nöjt sig med att tillverka ett vanligt vassle utan har istället valt att tillverka ett inte bara avancerat men även samtidigt mycket gott vassle. Platinum Hydro Whey kommer i flera smaker och varje burk ger hela 40 serveringar.

  Vassle har ett mycket högt biologiskt värde. Biologiskt värde är ett mått på hur mycket av proteinet kroppen kan använda och för vassle är det allt. Vassle är långa proteinkedjor man återfinner i mjölk. För att kroppen skall kunna ta upp dessa så måste de först spjälkas (brytas ner till korta peptider och enskilda aminosyror). Platinum Hydro Whey från Optimum innehåller hydrolyserat vassle. Detta innebär att det redan har förspjälkats.

  Utöver detta så är extra BCAA (grenade aminosyror) tillsatt. Endast mikroniserat BCAA har använts för att garantera absolut bästa löslighet när du blandar din shake. BCAA har knappast undgått någon och är i dagsläget ett av de mest populära kosttillskotten.

  Protein är ett mycket viktigt näringsämne för de som tränar. Protein består av aminosyror och dessa är det enda materialet som används vid muskelproteinsyntes. Det är väl visat att protein bidrar till att inte bara bibehålla men även öka muskelmassan. Protein bidrar även till att bibehålla en normal benstomme.

  Om du är ute efter ett högkvalitativt protein, välj Platinum Hydro Whey från Optimum.

  Antal doser per förpackning / Mängd användning: Blanda en rågad skopa (40 g) med 260 ml vatten i en shaker och skaka till allt pulver löst sig. Smaken kan anpassas med mer eller mindre vatten. Drick gärna efter träning och / eller som komplement till maten under dagen. 40 serveringar per burk.

  Förvaring: Förvaras torrt i originalförpackning.

  Övrig information: Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kosthållning.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  4 omdöme(n)

  per sida

  4 omdöme(n)

  per sida

  Näringsdeklaration:

  Näringsdeklaration: Milk Chocolate

  Per 100 g

  Per 40 g

  DRI %

  per 100 g / 40 g

  Energi

  1 430 kJ / 342 kcal

  572 kJ / 137 kcal

   

  Fett

  1,1 g 

  0,5 g

   

  - varav mättat fett

  0,4 g

  0,2 g

   

  Kolhydrater

  5,5 g

  2,2 g

   

  - varav sockerarter

  1 g

  0,4 g

   

  Fiber

  0 g

  0 g

   

  Protein

  76 g

  30 g

   

  Salt

  0,74 g

  0,3 g

  12 / 5

   

  Näringsdeklaration: Super Strawberry

  Per 100 g

  Per 40 g

  DRI %

  per 100 g / 40 g

  Energi

  1 422 kJ / 340 kcal

  569 kJ / 136 kcal

   

  Fett

  0,9 g

  0,3 g

   

  - varav mättat fett

  0,3 g

  0,1 g

   

  Kolhydrater

  6,1 g

  2,4 g

   

  - varav sockerarter

  1,5 g

  0,6 g

   

  Fiber

  0 g

  0 g

   

  Protein

  76 g

  30 g

   

  Salt

  0,87 g

  0,35 g

  15 / 6

   

   

  Näringsdeklaration: Vanilla Bean

  Per 100 g

  Per 40 g

  DRI %

  per 100 g / 40 g

  Energi

  1 437 kJ / 343 kcal

  575 kJ / 137 kcal

   

  Fett

  1,1 g

  0,4 g

   

  - varav mättat fett

  0,3 g

  0,1 g

   

  Kolhydrater

  6,7 g

  2,7 g

   

  - varav sockerarter

  1 g

  0,4 g

   

  Fiber

  0 g

  0 g

   

  Protein

  76 g

  30 g

   

  Salt

  0,62 g

  0,25 g

  10 / 4

  Ingredienser och allergener:

  Milk Chocolate: Actitor™ (hydrolyserat vassleproteinisolat [MJÖLK]), emulgeringsmedel (SOJAlecitin), grenade aminosyror (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel [SOJAlecitin]), förtjockningsmedel (karragenan), arom, fettreducerat kakaopulver, natriumklorid, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), smakförstärkare (kaliumklorid), solrosoljepulver (MJÖLK).

  Super Strawberry:  Actitor™ (hydrolyserat vassleproteinisolat [MJÖLK]), emulgeringsmedel (SOJAlecitin), grenade aminosyror (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel [SOJAlecitin]), arom, förtjockningsmedel (karragenan), surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra), färgämne (rödbetsröd), natriumklorid, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), smakförstärkare (kaliumklorid), solrosoljepulver (MJÖLK).

  Vanilla Bean: Actitor™ (hydrolyserat vassleproteinisolat [MJÖLK]), emulgeringsmedel (SOJAlecitin), grenade aminosyror (L-leucin, L-isoleucin, L-valin, emulgeringsmedel [SOJAlecitin]), förtjockningsmedel (karragenan), arom, sötningsmedel (sukralos, acesulfam-K), solrosoljepulver (MJÖLK), natriumklorid.

  Innehåller MJÖLK och SOJA. Kan innehålla spår av GLUTEN, ÄGG, NÖTTER och JORDNÖTTER.