×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Pancake Mix, 600 g

  Med Protein Pancake Mix från Weider Better Nutrition gör du enkelt goda och nyttiga proteinpannkakor. Tillsätt vatten och grädda – ät och njut!

  Läs mer
  229,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9919-0574R

  Med Protein Pancake Mix från Weider Better Nutrition gör du enkelt goda och nyttiga proteinpannkakor. Tillsätt vatten och grädda – ät och njut!

  • Gott, nyttigt och mättande
  • Högkvalitativ proteinblandning
  • Högt fiberinnehåll
  • Mindre än 2 g socker per portion
  • Finns i flera goda smaker

  De flesta är nog överens om att pannkakor är barnsligt gott. De som tränar eller bara är allmänt hälsomedvetna är dock troligtvis inte lika förtjusta i det bristfälliga näringsvärdet. Kombinationen vitt mjöl och smör är i regel inget vinnande koncept om man strävar att hålla sig i form. Protein Pancake Mix är emellertid något så ovanligt som en proteindominant pannkaksmix med långsamma kolhydrater och en suverän smak – äntligen kan äta pannkakor året runt med både samvetet och formen i behåll!

  Protein Pancake Mix är en premiumprodukt med noggrant utvalda råvaror. Både avseende smak och näringsrikedom. Blandningen är baserad på den långsamma och fiberrika kolhydratskällan fullkornshavremjöl – vilken kompletteras med en synergisk proteinblandning bestående av vassleprotein, äggalbumin och mjölkprotein. Summa summarum en näringsmässigt välkomponerad måltid för alla som lever en hälsosam och atletisk livsstil.

  Proteinvärdet I Protein Pancake Mix är hela 35%. Säkert på bekostnad av smaken tänker nog många. Men icke! En av proteinkomponenterna i pulvermixen är äggalbumin. Utöver att bidra med just protein ger denna ingrediens även god smak och en härligt fluffig struktur på dina nygräddade pannkakor. Kolhydratsinnehållet i Protein Pancake Mix utgörs till största del av fullkornshavremjöl. En ingrediens som förutom sin näringsrikedom även har viktiga konsistensgivande egenskaper och möjliggör för ett minimalt sockerinnehåll.

  Protein Pancake Mix passar alla som går in för att äta nyttigt och leva mer hälsosamt. Det höga proteininnehållet gör att produkten lämpar sig extra väl för de som strävar efter att bygga muskler eller motverka muskelförlust vid viktnedgång.

  Tillredningsinstruktioner: Blanda 50 g pulver (~1,5 dl) med 100 ml vatten. Häll i önskad mängd smet i en het stekpanna och grädda i 3 minuter på varje sida.

  Recepttips: Testa att göra smaskiga Choco Pancakes tillsammans med Nut Protein Choco Spread, 250 g, Choco-Hazelnut enligt nedan recept:

  Allergiiinformation: Innehåller mjölk och soja, kan även innehålla spår av nötter och baljväxter.

  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Antal portioner per förpackning: 20

  Innehåll per 100 g per portion (50 g)
  Energi 404 kcal 202 kcal
  Protein 35 g 17 g
  Kolhydrater 40 g 20 g
   - varav sockerarter 3,3 g 1,6 g
  Fett 11,1 g 5,6 g
   - varav mättat fett 3,2 g 1,6 g
  Kostfiber 4,1 g 2 g
  Salt 2 g 1 g

  Ingredienser: Fullkornshavremjöl, vassleproteinkoncentrat, äggalbumin, vetemjöl, smakämnen, mjölkproteinisolat, vassleproteinisolat, pastöriserad äggvita, ModCarb™ (havrekli, quinoa, amarant, bovete, hirs), stabiliseringsmedel (di-natriumfosfat), natriumbikarbonat, modifierad stärkelse, emulgeringsmedel (sojalecitin), natriumklorid, förtjockningsmedel (guargummi, xantangummi), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos).