×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  OsmoPure, 2 kg, Natural

  100 % lättsmälta glukospolymerer. M Nutritions OsmoPure ger snabb energi till musklerna och laddar glykogendepåerna efter träning.

  Läs mer
  249 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 42-77

  100 % lättsmälta glukospolymerer. M Nutritions OsmoPure ger snabb energi till musklerna och laddar glykogendepåerna efter träning.

  • Snabba och lättsmälta kolhydrater
  • Tas snabbt upp i musklerna
  • Ger snabb energi före/under passet och fyller energilagrena efter passet

  Då och då lanseras produkter som låtit mantrat ”Back to Basics” utgöra grundstommen i sin produktidé. OsmoPure är en sådan produkt!

  OsmoPure består uteslutande av lättsmälta glukospolymerer med ett extremt snabbt upptag. Produkten är särskilt framtagen för att ge en snabb och effektiv påfyllnad av musklernas glykogendepåer. Kolhydraterna i OsmoPure passerar enkelt mag- och tarmkanalen och kommer snabbt muskelcellerna tillgodo.

  Tack vare sina enkla och för magen tacksamma utformning passar OsmoPure både före, under och efter träning. Före för att förse musklerna med lättillgänglig energi under passet, under för att spara på glykogendepåerna och efter för att fylla glykogendepåerna inför nästkommande pass.

  OsmoPure är osmaksatt och löser sig enkelt i vatten. Produkten kan med fördel kombineras med andra produkter, till exempel BCAA innan/under passet och protein efter passet.

  Doseringsanvisning: Blanda 1–3 skopor (50–150 g pulver) med 5 dl vatten. Drick före, under och/eller efter träning.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll per 100 g

   

  Per 100 g

  Energi

  1579 kJ/376 kcal

  Protein

  0 g

  Kolhydrater

  94 g

  - varav sockerarter

  <0,5 g

  Fett

  0 g

  - varav mättat fett

  0 g

  Fiber

  0 g

  Salt

  0 g


  Ingredienser: 100 % glukospolymerer.