×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Opti-Men

  Opti-Men från Optimum är mer än bara en multivitamin, det är ett unikt kosttillskott med 40 aktiva ingredienser för optimering av fysisk och mental prestation!

  Läs mer
  169,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6947-045R

   

  Brand of the Year
   

  Opti-Men från Optimum Nutrition är mer än bara en multivitamin, det är ett unikt kosttillskott med 40 aktiva ingredienser som har till uppgift att optimera din fysiska och mentala prestation!

  • 40 aktiva nyckelingredienser
  • Flera noggrant sammansatta prestationsmatriser
  • Allt och lite till i en servering

  Detta potenta kosttillskott innehåller näringsämnen från högkvalitativa råvaror med en förekomst av respektive substans i optimerad profil för tränande män! Ingredienserna har fördelats över unika prestationsmatriser med olika betydelsefulla roller för din hälsa och prestation!

   


  Varför Opti-Men?
  När du tränar hårt har din kropp ett större behov av näring, ett behov som är så stort att det ibland är svårt att tillgodose genom den dagliga kosten. Opti-Men innehåller de mikronäringsämnen som är viktiga för alla med en fartfylld livsstil men är svåra att få sig i tillräcklig mängd på annat håll.


  Rekommenderad dosering: Tag 1 tablett tillsammans med måltid 3 gånger dagligen. En av tabletterna tas med fördel direkt vid uppvaknande för att tillgodose kroppens näringsbehov efter nattens fasta och ytterligare en i anslutning till måltid efter träning för att påskynda återhämtning.

   

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.


   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 12 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 12 totala

  per sida

  Innehåll per daglig dos, 3 tabletter.

  Vitamin A 400 mcg
  Vitamin D 10 mcg
  Vitamin E 30 mcg
  Vitamin K 75 mcg
  Vitamin C 225 mg
  Tiamin 4.0 mg
  Riboflavin 4.5 mg
  Vitamin B6 5.4 mg
  Folsyra 400 mcg
  Vitamin B12 9.0 mcg
  Biotin 180 mcg
  Pantonensyra 18 mg
  Kalcium 120 mg
  Magnesium 80 mg
  Zink 12 mg
  Koppar 2.0 mg
  Mangan 2.0 mg
  Selen 30 mcg
  Krom 120 mcg
  Molybdenum 80 mcg
  Jod 100 mcg
  Bor 2.0 mg
  Aminosyror 1000 mg
       L-Leucin 400 mg
       L-Isoleucin 200 mg
       L-Valin 200 mg
       L-Glutamin 200 mg
  Grönt te-extrakt 20 mg
  Citrus bioflavonider 7.0 mg
  Ingefärsextrakt 20 mg
  Olivbladsextrakt 20 mg
  Rutin 20 mg
  Alfaliponsyra 25 mg
  Kolinbitartrat 10 mg
  Inositol 10 mg
  Lykopen 500 mcg
  Lutein 500 mcg

  Ingredienser: Fyllnadsmedel (mikrokristallingsk cellulosa), L-Leucin, Kalciumkarbonat, L-Askorbinsyra, L-Isoleucin, L-Valin, L-Glutamin, Klumpförebyggande medel (Kiseldioxid, Magnesiumsalter av fettsyror, Fettsyror), Magnesiumoxid, Överdrag (Ytbehandlingsmedel: Hydroxypropylmetylcellulosa; Förtjockingsmedel: Glycerol), DL-Alfa-Tokoferylacetat, Nikotinamid, Alfaliponsyra, Kalcium D-Pantotenat, Grönt te-extrakt (Camellia sinensis, blad), Ingefärsextrakt (Zingiber officinale, rot), Olivbladsextrakt (Olea europaea, blad), Citrus bioflavonidbladning (standardiserad till 35% flavonider), Rutin, Natriumborat, Zinkoxid, Kromklorid, Krompikolinat, Solanum lycoperiscum frukt pulver (standardiserat till 5% Lykopen), L-Kolin bitartrat, Inositol, Kopparsulfat, natriummolybdat, Vitamin K1, Pyridoxinhydroklorid, Manganessulfat, Betakaroten, L-Selenometionin, Tiaminhydroklorid, Riboflavin, Kolekalciferol, Tagetes erecta pulveriserat extrakt (standardiserad till 10% Lutein), Kaliumjod, Retinylacetat, Cyanokobalamin, Pteroylmonoglutaminsyra, D-Biotin.