×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Opti-Women

  Opti-Women Multivitamin från Optimum Nutrition är en kombination av vitaminer och mineraler speciellt utvecklad för att hjälpa kvinnliga atleter!

  Läs mer
  169,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 6941R

  Brand of the Year
   

  Optimum Nutritions Opti-Women kombinerar vitaminer och viktiga mineraler med ett omfattande samling av örter och andra ingredienser som är designade för dig som kvinna! Multivitamin -och mineraltillskott är kanske det viktigaste kosttillskottet som styrketränande och idrottsutövare kan använda.

  • Essentiella vitaminer och mineraler.
  • Innehåller järn.
  • Kapslar som är lätta att svälja.
  • Över 30 ingredienser.

  För att människokroppen skall kunna prestera maximalt måste den ha tillgång till en mängd komplexa vitala näringsämnen. Om bara någon av dessa vitaminer eller mineraler får ett underskott i balansen kan det påverkar hela den metaboliska kedjan som ger optimal effektivitet och prestationsförmåga. Inte Bra!

   

  Dagligt intag av en högkvalitativ multivitamin -och mineralprodukt kan hjälpa till att säkerställa den optimala balansen i kroppen.

  Många underskattar ofta nyttan med denna typ av produkt. Man tror att eftersom det inte tillkommer 5kg muskelmassa - så är multivitaminer onödiga att använda. Men här är något mycket viktigt, om din kropp lider brist på någon av dessa livsnödvändiga vitaminer och mineraler - kan det ha en nedsättande påverkan hundratals kemiska och enzymatiska processer till följd av detta. Varje vitamin och mineral är ansvarig för tusentals biokemiska reaktioner, bland annat bildandet av hormoner.
  Slutsatsen då? Om du inte använder en multivitamin/mineral produkt kan det påverka din maximala potential!

  Doseringsinstruktioner: 2 kapslar per dag tillsammans med måltid.

  Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per daglig dos, 2 kapslar.

  Vitamin A 800 mcg
  Vitamin D 10 mcg
  Vitamin E 30 mcg
  Vitamin K 80 mcg
  Vitamin C 225 mg
  Tiamin 4.0 mg
  Riboflavin 4.0 mg
  Vitamin B6 5.4 mg
  Folsyra 400 mcg
  Vitamin B12 9.0 mcg
  Biotin 180 mcg
  Pantonensyra 18 mg
  Kalcium 150 mg
  Magnesium 75 mg
  Järn 12 mg
  Zink 12 mg
  Koppar 2.0 mg
  Mangan 3.5 mg
  Selen 70 mcg
  Krom 80 mcg
  Molybdenum 75 mcg
  Jod 100 mcg
  Alfaliponsyra 20 mg
  Lykopen 260 mcg
  Lutein 260 mcg
  Vindruvskärnextrakt 10 mg
  Vitlöksextrakt 10 mg
  Citrus bioflavonider 3.5 mg

  Ingredienser: Kalciumkarbonat, Fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), L-Askorbinsyra, Gelatinkapsel, Kalciumcitrat, Magnesiumoxid, Klumpförebyggande medel (Magnesiumsalter av fettsyror, Kiseldioxid), Ferrofumarat, D-alfa-Tokoferolsyra succenat, Kalcium-D-Pantotenat, Nikotinamid, Alfaliponsyra, Zinkoxid, L-Selenmetionin, Beta-Karoten, Mangansulfat, Kromklorid, Citrus bioflavonidblandning (standardiserad till 35% flavonider), Vindruvskärnextrakt (Vitis Vinifera), Vitlöksextrakt (Allium sativum), Vitamin K1, Kopparsulfat, Natriummolybdat, Krompikolinat, Pyridoxinhydroklorid, Tiaminhydroklorid, Retylpalmitat, Kolekalciferol, Lykopen, Riboflavin, Kaliumjodid, Marigold (Tagetes erecta, blomma, standardiserad till 10% Lutein), Cyankoabalmin, Pteroylmonoglutaminsyra, D-Biotin.