×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Only One Advanced+, 30 tabletter

  En tablett Only One Advanced+ per dag ger 12 vitaminer, 8 mineraler, antioxidanter samt astaxanthin och hydroxytyrosol från oliver.

  Läs Mer
  99 kr

  Art nr.: 637

  Only One Advanced+ är en multivitamintablett som inkluderar antioxidanterna vitamin-A, -E, -C
  och Selen, förstärkt med Astaxanthin och Olivbladsextrakt.

   

  Balanserat vitamin- och mineralkomplex.
  • 12 vitaminer.
  • 8 mineraler.
  • + Oliola.
  • + Astaxanthin.
   
   
   
   
   
   
   
  • En tablett per dag vid sidan av en varierad kost hjälper till att upprätthålla kroppens reserver av essentiella mikronäringsämnen.
  • Only One Advanced+ ger 400 IU D-vitamin (200 % av rekommenderat dagligt intag)
  • Only One Advanced+ är dessutom berikad med astaxanthin.
  • Only One Advanced+ innehåller ett balanserat komplex av vitaminer och mineraler och är berikad med antioxidanter från bland annat Vitamin A (betakaroten), E-vitamin, C-vitamin och selen. Antioxidanter bidrar till att skydda kroppens celler mot fria radikaler i omgivningen.
  • Only One Advanced+ innehåller även Oliola, ett olivextrakt med en standardiserad halt hydroxytyrosol som skyddar mot oxidation av LDL-kolesterol och hjälper dig bevara ett friskt hjärtkärlsystem.  Doseringsinstruktioner: 1 tablett tillsammans med frukost. Tabletten är täckt av en yta som gör att den lätt glider ner i svalget och den har en skåra som gör att den enkelt kan delas.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  9 omdöme(n)

  per sida

  9 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll 1 tablett
  Vitaminer  
  Vitamin A 83 µg, 10,4%*
  Vitamin D 10 µg, 200%*
  Vitamin E 10 mg, 83%*
  Vitamin C 200 mg, 250%*
  Tiamin 1,1 mg, 100%*
  Riboflavin 1,4 mg, 100%*
  Niacin  30 mg, 188%*
  Vitamin B6 1,3 mg, 93%*
  Folsyra 200 µg, 100%*
  Vitamin B12 10 µg, 400%*
  Biotin 100 µg, 200%*
  Pantotensyra 15 mg, 250%*
  Mineraler  
  Magnesium 250 mg, 67%*
  Järn 10 mg, 71%*
  Zink 12 mg, 120%*
  Koppar 2 mg, 200%*
  Mangan 2 mg, 100%*
  Selen 50 µg, 91%*
  Krom 125 µg, 313%*
  Jod 200 µg, 133%*

  *Procent av dagligt referensintag 
   

  Innehåller även 
   

  Innehåll 1 tablett
  Oliv extrakt 167 mg
  varav hydroxytyrosol 5 mg
  Astaxanthin 0,5 mg


  Ingredienser: Magnesiumoxid, askorbinsyra, fyllnadsmedel mikrokristallin cellulosa, oliv extrakt [Olea europea], järnglukonat, kapsel ([förtjockningsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa, hydroxipropylcellulosa], färgämne titandioxid, fyllnadsmedel fettsyra, [färgämne: röd järnoxid , svart järnoxid, gul järnoxid]), stabiliseringsmedel tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa, nikotinamid, vitamin E-acetat [gelatin], klumpförebyggande medel (kiseldioxid), manganglukonat, kalcium-D-pantotenat, zinkoxid, kopparglukonat, stearinsyra pulver, L-selenometionin, astaxantin, emulgeringsmedel (kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror), betakaroten, vitamin D3, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), vitamin B6 pyridoxin HCL, tiamin HCL, vitamin B2 (riboflavin), chromiumpicolinate , kaliumjodid, folsyra, D-biotin (vitamin H), vitamin B12 Kristallint.
   

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.