×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Ultimate Omega-3, 90 caps, 35% 1000mg

  Star Nutritions Ultimate Omega-3 innehåller 1000 mg omega-3-rik fiskolja per kapsel.

  Läs mer
  99 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 636

  Star Nutritions Ultimate Omega-3 utvinns ur fet fisk som levt i kallt och rent vatten. De fleromättade fettsyrorna som finns i fisk måste intas via kosten då de inte kan bildas i kroppen.

  • 1000 mg koncentrerad fiskolja.
  • Dokumenterade effekter.
  • Innehållet kommer från kontrollerade fiskevatten. 

  Omega-3 har många väldokumenterade hälsoeffekter på hjärt- och kärlsystemet samt för hjärnan och nervsystemet. De marina omega-3-fetterna har bättre effekt än vegetabiliska alternativ.

  Omega-3 är en gemensam beteckning på en typ av långkedjade, omättade fettsyror från fisk som är speciellt förmånliga för hälsan. De viktigaste omega-3-fettsyrorna är EPA och DHA. Varje kapsel Omega-3 Regular innehåller 1000 mg koncentrerad fiskolja med 30% EPA och DHA. De allra flesta får i sig allt för lite omega-3 genom sin vanliga kost (äter för lite fisk) och behöver därför ett tillskott.

  Star Nutrition Omega-3 innehåller INTE fisk från hotade (rödlistade) fiskarter och inte heller olja från fisk som fiskats i omstridda vatten utanför den Marockanska kusten (Västsahara).

  Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger per dag direkt före måltid.

  Antal serveringar per burk: 30.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  7 omdöme(n)

  per sida

  7 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll

    per kapsel per 3 kapslar
  Totalt omega-3 fettsyror; 300 mg 900 mg
  -därav EPA 160 mg 480 mg
  -därav DHA 100 mg 300 mg

  Ingredienser: Fiskoljakapsel (bovint gelatin), fuktighetsbevarande medel (glycerol), antioxidant (tokoferolrika extrakt).

   

  Allergiinformation: Innehåller fisk, tillverkad i en lokal där även soja lecitin och mjölk hanteras och kan därför innehålla spår därav.