×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Omega-3 70%, 1000 mg

  Högkoncentrerad fiskolja med 70% omega-3-fettsyror. 1 g olja per kapsel.

  Läs Mer
  99 kr

  Art nr.: 6546R

  Star Nutritions Omega-3 70% utvinns ur fet fisk som levt i kallt och rent vatten. De fleromättade fettsyrorna som finns i fisk måste intas via kosten då de inte kan bildas i kroppen.

  Fiskolja är naturligt rik på de nyttiga fleromättade omega-3-fettsyrorna EPA och DHA. Dessa fettsyror har stor betydelse för bevarande av normal hjärtfunktion. DHA är även viktigt för bevarande av normal funktion i hjärnan och för bevarande av normal synförmåga.

  • 1000 mg koncentrerad fiskolja (70% omega-3)
  • Dokumenterade effekter
  • Innehållet kommer från kontrollerade fiskevatten

  Omega-3 är en gemensam beteckning på en typ långkedjade, omättade fettsyror från fisk som är speciellt förmånliga för hälsan. De viktigaste omega-3-fettsyrorna är EPA och DHA. Varje kapsel Omega-3 70% innehåller 1000 mg koncentrerad fiskolja som ger 700 mg omega-3-fettsyror.

  Star Nutrition Omega-3 innehåller INTE fisk från hotade (rödlistade) fiskarter och inte heller olja från fisk som fiskats i omstridda vatten utanför den Marockanska kusten (Västsahara).  Doseringsanvisning: 1 kapsel 3 gånger per dag direkt före måltid.
   

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
   

  Allergiinformation: Innehåller fisk.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida

  Innehåll

    Innehåll per kapsel Innehåll 3 kapslar
  Fiskolja 1000 mg 3000 mg
  Totalt omega-3 fettsyror; 700 mg 2100 mg
  -därav EPA 330 mg 990 mg
  -därav DHA 220 mg 660 mg
  -därav andra omega-3 fettsyror 150 mg 450 mg

  Ingredienser: Fiskolja, kapsel (bovint gelatin, fuktighetsbevarande medel (E422)), antioxidationsmedel (E307).