×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Ny -81%

  NUT Protein Choco Spread CRUNCHY, 250 g, Choco-Hazelnut kort datum

  NUTProtein Choco Spread från Better Nutrition by Weider är en sensationellt välsmakande hasselnötskräm med lika sensationellt näringsvärde! OB! Bäst Före 180126!

  Läs Mer

  fr. 10 kr

  Ordinarie pris: 52 kr

  Art nr.: 9919-0585KD

  NUTProtein Choco Spread från Better Nutrition by Weider är en sensationellt välsmakande hasselnötskräm med lika sensationellt näringsvärde!

  • 21% protein
  • 11% hasselnötter
  • Endast 80 kcal per servering
  • Lågt sockerinnehåll
  • Fantastisk smak

  NUTProtein Choco Spread är en nötbaserad chokladkräm berikad med vassleprotein. En helt marknadsunik produkt som både dina muskler och smaklökar kommer älska! Innehållet i traditionella nötkrämer domineras ofta av socker och fett, ingen superkombination om man strävar efter att hålla sig i form. NUTProtein Choco Spread å andra sidan är helt fri från tillsatt socker och innehåller bara icke-härdat fett från vegetabiliska källor.

  Den mest utmärkande skillnaden mot andra produkter i samma kategori får nog ändå anses vara det banbrytande proteinvärdet. NUTProtein Choco Spread innehåller så mycket som 21% protein, i huvudsak från den högkvalitativa källan vassle. Det är en veritabel game-changer som gör att du faktiskt kan använda produkten som ett effektivt hjälpmedel för att bränna fett och bygga muskler.

  Enkelt sammanfattat är NUTProtein Choco Spread en nyskapande produkt som är helt ensam i sitt slag. Smakmässigt jämförbar och näringsmässigt överlägsen de traditionella alternativen. En produkt som enkelt kan integreras med alla dieter och kosthållningar, oavsett om man strävar efter att gå upp eller ned i vikt. Ja, faktiskt även under diet.

  Använd NUTProtein Choco Spread som en ersättare i de situationer och på de sätt du vanligtvis konsumerar Nutella, Nöt-Crème eller andra snarlika produkter. Kombinera gärna med andra hälsoorienterade livsmedel, som t.ex. proteinpannkakor, för att skapa en näringsriktig supermåltid med en oslagbar smakupplevelse.

  Doseringsinstruktioner: Intag en rågad matsked (15 g) tillsammans med valfria tillbehör som en dessert eller del av ett mellanmål.

  Recepttips: Testa att göra smaskiga Choco Pancakes tillsammans med Pancake Mix, 600 g enligt nedan recept:

   

  Allergiiinformation: Innehåller mjölk, soja och hasselnötter, kan även innehålla spår av andra nötter och baljväxter.

  Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Antal portioner per förpackning: 16 st

   
  Innehållper 100 gper 15 g (1 msk)
  Energi  496 kcal 74,4 kcal
  Protein 21,4 g 3,2 g
  Kolhydrater 39 g 5,9 g
   - varav sockerarter 2,1 g 0,3 g
   - varav sockeralkoholer 33 g 5 g
  Fett 35 g 5,3 g
   - varav mättat fett 6,7 g 1 g
  Salt 0,1 g 0,01 g


  Ingredienser: Sötningsmedel (maltitol), vegabilisk olja (safflorolja, palmolja, kokosolja), vassleproteinkoncentrat, hasselnötter, fettreducerat kakaopulver, emulgeringsmedel (sojalecitin), smakämnen.

  Allergiiinformation: Innehåller mjölk, soja och hasselnötter, kan även innehålla spår av andra nötter och baljväxter.