×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  NO3 Drive, 30 servings

  NO3 Drive - Om du vill maximera din träning och minimera din återhämtningstid!

  Läs mer
  249,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9796-025R

  NO3 Drive - Om du vill maximera din träning och minimera din återhämtningstid!

  Som NO-förstärkare, kan NO3 Drive med fördel blandas ned i din Pre-Workout för att öka kroppens förmåga att driva blod till musklerna. Detta leder till att dina muskler får bättre pump på gymmet. En stor fördel med att driva mer blod och syre till dina muskler är att det hjälper också till att bekämpa trötthet och mjölksyra, för mer intensiv och effektiv träning.

  • 100% Fri från stimulanter
  • Kan konsumeras separat eller tillsammans med din favorit-pwo

  Kväveoxid (NO) är en gas som produceras i kroppen som hjälper celler kommunicerar med varandra. Det spelar en viktig roll i att kontrollera blodcirkulationen och hjälper till att reglera viktiga organfunktioner. Den påverkar också frisättningen av hormoner och adrenalin, påskyndar tillväxt och återhämtning, samt hjälper till att leverera mer näringsämnen till musklerna - som är avgörande för att hjälpa dem att växa. NO3 Drive kan därför hjälpa dig i gymmet och ge de resultat du är ute efter!

  För avancerade användare, rekommenderar vi att stacka NO3 Drive med Mr. Hyde eller Dr. Jekyll.

  Dosering: Ta 1 skopa med 200-250 ml vatten eller din PWO 30-45 minuter före träning. För bästa resultat, stacka med Mr. Hyde eller Dr. Jekyll. NO3 Drive innehåller ingredienser som har tendenser att klumpa, vilket däremot inte påverkar produktens effektivitet.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per servering 2,7 gram:

  Serveringar per burk (30)

  NO3 Pump Matrix 

  2127 mg

  Hydromax (65% glycerol)

  750 mg

  Arginin silikat (Nitrosigine®)

  750 mg

  Citrullin

  500 mg

  Hydrolisrade Bioaktiva protein peptider  (VasoDrive-AP®) (mjölk)

  127 mg

  Ingredienser:  Naturliga & Artificiella smaker, äppelsyra, kiseldioxid, sukralos, E133 (Blue Razz), E129 (Fruit Punch)

  Allergiinformation: Innehåller mjölk.
  Produkten kan vara producerad på utrustning som även har hanterat: ägg, fisk, skaldjur, trädnötter, vete, jordnötter och soja.