×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  NICKS Protein n' Peanuts, 50 g

  NICKS Protein n’ Peanuts är en proteinbar med smak av salta jordnötter.

  Läs mer
  18 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A5882-201

  NICKS Protein n’ Peanuts är en proteinbar med smak av salta jordnötter.

  • Proteinbar med smak av salta jordnötter och 20% protein
  • Utan tillsatt socker och artificiella sötningsmedel
  • Fri från gluten, vete och palmolja
  • Sötas med en naturlig mix av söta fibrer från majs (Polydextros), extrakt från steviaplantan (Steviolglykosider), björksocker (Xylitol) och ett ämne som finns naturligt i plommon, päron och vindruvor (Erytritol)
  • Passar utmärkt för diabetiker, low carb- och LCHF-kost men främst för alla som behöver ett mellanmål eller energi innan och efter ett träningspass

  NICKS Protein n' Peanuts innehåller, precis som resterande delar av sortimentet, inget tillsatt socker och passar dessutom utmärkt för glutenintoleranta eller de medvetna konsumenter som vill undvika palmolja ur både ett hälso- och miljöperspektiv. Den består av ett mjukt och fluffigt lager av protein och salta jordnötter. Ett utmärkt mellanmål att alltid ha i väskan för att fylla på energidepåerna tex. innan och efter träning eller när hungern gör sig påmind på språng.

  För att få en fyllig, rund och söt smak utan tillsatt socker använder vi oss av en bas av söta fibrer (Polydextros), ett extrakt från växtriket utvunnet ur Steviaplantan (Steviolglykosider), björksocker (Xylitol) samt ett ämne som finns naturligt i plommon, päron och vindruvor (Erytritol). De här ämnena samverkar på ett finurligt sätt och de har alla extremt låg blodsockerpåverkan.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Näringsinnehåll per 1 bar, (50 g):

  Energi 833 kJ / 199 kcal
  Fett 13,2 g
  - varav mättat fett 5,3 g
  Kolhydrater 13 g
  - varav sockerarter 2,2 g
  - varav polyoler 7 g
  Fiber 8,4 g
  Protein 10 g
  Salt 0,18 g

  Ingredienser: Jordnötter, polydextros (fiber), mjölkprotein, kakaosmör, sötningsmedel: erytritol, löslig glukofiber, fullmjölkpulver, glycerol, sötningsmedel: xylitol, kakaomassa, sorbitol, smör, äggvitepulver, kollagenpeptider, vegetabilisk olja (kokosnöt, shea), skummjölkspulver, emulgeringsmedel: solroslecitin, salt, sötningsmedel: steviolglykosider, naturliga aromer, naturlig färg.

  Allergiinformation: Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Kan innehålla spår av soja, sesam och nötter.

  Ursprungsland: Tillverkas i Makedonien av LUB Foods AB.

  Förvaring: Förvaras svalt (<25°C) och torrt, inte i direkt solljus.

  Övrigt: Tänk på vikten av en hälsosam livsstil och varierande kost.