×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Neurocore, 50 servings

  Neurocore - Omåttligt populär superkoncentrerad PWO som är sammansatt av ett flertal potenta ingredienser för att maximera din potential under träning!

  Läs mer
  299,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8209-220R

  Neurocore - Omåttligt populär superkoncentrerad PWO som är sammansatt av ett flertal potenta ingredienser för att maximera din potential under träning!

  Prestationshöjande kosttillskott är ett välkommet komplement för tränande personer som ibland känner att lite extra energi och kraft kan vara önskvärt under riktigt trötta perioder i sin träning.

  Neurocores intensiva formula är utvecklad för att höja din prestationsförmåga på alla plan; ge dig extrem energi, ökat fokus samt förbättrad uthållighet och styrka!

  Varför Neurocore?

  • Neurocore innehåller ämnet L-Citrullin som visat sig kunna höja koncentrationen av arginin i blodet, till och med mer än ämnet arginin i sig.
  • Neurocore innehåller theanin för att tillföra din träning en extra grad av intensitet.
  • Neurocore innehåller en vetenskapligt validerad dos av det prestationshöjande och tillväxtfrämjande ämnet kreatin.
  • Neurocore innehåller Beta-Alanin som motverkar bildning av mjölksyra och därmed även muskeltrötthet
  • Neurocore innehåller inga intetsägande "proprietary blends".

  Doseringsanvisning: För att avgöra din individuella tolerans; blanda 1 skopa (~4.5 g) med ca. 2 dl vatten och drick 30-45 min innan träning. Vid behov kan doseringen gradvis ökas till 2 skopor (~8 g) blandat med ca. 3 dl vatten eller 3 skopor (~12 g) med ca 4 dl vatten. Överskrid ej rekommenderad maxdosering om 3 skopor per 24-timmarsperiod. Neurocore innehåller ingredienser med en viss vätskedrivande effekt, tillse att ditt vätskeintag är tillräckligt vid regelbunden konsumtion.

  Viktvariationer förekommer mellan smakerna på grund av skillnader i mängden smakarom. En förpackning innehåller dock alltid 50 serveringar!

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 36 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 36 totala

  per sida

  Innehåll per dosering, 1 skopa (~4.5 g):

  Energi 10 kcal
  Calcium 8 mg
    Beta-Alanin 1,067 mg
    L-citrullin 1,000 mg
    Kreatin Monohydrat 1,000 mg
    Ginsengextrakt (Panax Ginseng) (rot) 167 mg
    Koffein 120 mg
    L-Theanin 50 mg
    Rosenrotsextrakt (Rhodiola rosea) (rot) 33,3 mg

   

  Övriga ingredienser: Naturliga och artificiella smakämnen, äppelsyra, citronsyra, kiseldioxid, kalciumsilikat, sukralos, acesulfam-K, artificiella färgämnen.

  Allergiinformation: Hanteras i lokaler i vilka det även hanteras mjölk, ägg, skaldjur, fisk, nötter, vete, soja och jordnötter.