×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Natural Protein Smoothie, 330 ml

  NATURAL PROTEIN SMOOTHIE – Är en laktosfattig proteinsmoothie. Finns i smakerna jordgubb, blåbär/hallon och mango/apelsin.

  Läs Mer
  29 kr

  Art nr.: 100510570410R

  NATURAL PROTEIN SMOOTHIE – Är en laktosfattig proteinsmoothie. Finns i smakerna jordgubb, blåbär/hallon och mango/apelsin.  

  • Högvärdigt vassleprotein
  • Laktosfattig
  • 3 goda smaker

  NATURAL PROTEIN SMOOTHIE är en fräsch och god smoothie som kommer i tre smaker: Jordgubb, blåbar/hallon, och mango/apelsin.

  Doseringsanvisning: Skakas väl före användning.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Ingredienser: Vatten, vassleprotein (10%) (mjölk), jordgubbspuré (1,1%), jordgubbsjuice (0,6%)*, appeljuice*, färgämnen (morot*, rödbet*), stabiliseringsmedel (pektin, guargummi), sötningsmedel (sukralos, acesulfam K), naturlig arom, surhetsreglerande medel (mjölksyra, citronsyra, natriumsitrat), antioxidant (askorbinsyra). *Koncentrat.

  Förvaring: Kan förvaras oöppnad i rumstemperatur, öppnad i kylskåp ca 24 timmar.

   

  Näringsvärde

   
   

  100 ml

  330 ml

  Energi

  184/43

  607/142

  Fett

  0,6

  2,0

   

  varav mättade fettsyror

  0,4

  1,3

   

  Kolhydrat

  1,8

  5,9

   

  varav sockerarter

  1,8

  5,9

   

  Protein

  7,6

  25

   

  Salt

  0,01

  0,03

       

   

  varav laktos

  < 1,0

  3,0