×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Vapor X5 Next Gen, 30 servings

  Muscletech Vapor X5 Next Gen för dig som letar efter den mest kompletta, banbrytande PWO’n med ultimat sensorisk upplevelse.

  Läs mer
  399,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 8219-241R

  Muscletech Vapor X5 Next Gen för dig som letar efter den mest kompletta, banbrytande PWO’n med ultimat sensorisk upplevelse.


  • Extrem energi och sensorisk
  • Ökar muskelstyrka och återhämtning
  • Intensiva pumpar och prestation

   
  Vapor X5
  Kombinerar en unik och kraftfull dos av sensoriska ingredienser med en potent dos av en precis koffeinmolekyl för den ultimata upplevelsen och en sensorisk laddning som du inte hittar någon annanstans.
  En exakt doserad signalsubstans-föregångare kombineras med en potent mängd koffein som tänder upp din energi och hjälper dig genom dina tyngsta träningspass och förbättrar ditt fokus.
  Ger en vetenskapligt validerad dos av L-citrullin för att öka plasma-kväveoxidnivåer, som främjar förbättrad vaskularitet. Detta leder till en otroligt kraftfull pump!

  VaporX5 Next Gen är den mest kompletta pre-workout produkten tillgänglig. Den ger enastående energi, extrema muskelpumpar och prestation, en surrealistisk sensorisk upplevelse. Denna intensiva formel har allt du kan tänkas vilja i en PWO. VaporX5 Next Gen levererar kompromisslös styrka och kraft för de bästa träningspassen i ditt liv!

   

  Doseringsanvisning: Inled alltid med 1 skopa, blandat med 250 ml vatten och intages 30 min före träning, för att säkerställa din toleransnivå. Konsumera sen 1-2 skopor med 250-500 ml vatten 30 min innan träning. Överskrid aldrig 2 skopor inom en 24-timmars period.

   

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  8 omdöme(n)

  per sida

  8 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll per: 1 skopa 2 skopor
  Energi 20 kcal 35 kcal
  Kolhydrater <1 g 1 g
    -Socker 0 g 0 g
  Vitamin C (Askrobinsyra) 30 mg 60 mg
  Vitamin B6 (Pyridoxin Hydroklorid) 0.5 mg 1 mg
  Vitamin B12 (cyanokobalamin) 6 mcg 12 mcg
  Performance & Endurance Matrix    
  Beta-Alanin (CarnoSyn®) 1.6 g 3.2 g
  Taurin 500 mg 1000 mg
  Pump Matrix    
  L-Citrullin 1.5 g 3 g
  Musclebuilding Compound    
  Kreatinmonohydrat 1.5 g 3 g
  Explosive Energy Matrix    
  Koffein (vattenfritt) 190 mg 380 mg
  Kakaoextrakt (Theobroma cacao) (frö) 50 mg 100 mg
     Stadardiserad till 6% theobromin    
  Neurosensory Blend    
  Kolin (bitartrat, AlphaSize® alfa-glyceryl fosforylkolin, Cognizin® citikolin 100 mg 200 mg
  L-Teanin 50 mg 100 mg
  Galangal-extrakt (Alpinia officinarum) (stam och rot) 50 mg 100 mg

  Övriga ingredienser: Citronsyra, Kiseldioxid, Naturlig och artificiell arom, Rödbeta (endast Fruit Punch), Acesulfamkalium, Sukralos, Cellulosagummi, E133 (endast Blue Raspberry).

   

  Tillverkad i fabrik som även hanterar mjölk, ägg, vete, soja, jordnötter, trädnötter, fisk och skaldjur.