×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Beställ senast 18/12 för leverans innan jul

  Mutant Core Series MCT Oil, 946ml

  MCT Oil från Mutant innehåller 100 % MCT-fett från fraktionerad kokosolja. Produkten passar för dig som letar efter en högkoncentrerad källa till snabb energi, men som samtidigt vill undvika ökad fettinlagring.

  Läs mer
  299,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 3897-039

  En ren energikälla. Oavsett om du går på en speciellt diet eller vill få en extra kick inför träningspasset är MCT Oil från Mutant en utmärkt produkt. Den innehåller 100 % MCT-olja från fraktionerad kokosolja, vilket är en god källa till energi och är helt fri från transfetter och kolhydrater. MCT har den positiva egenskapen att fungera som ren energikälla, utan att lagras i kroppens fettväv. 

  MCT Oil från Mutant ger dig följande fördelar:

  • Bra källa till energi
  • Innehåller inga transfetter
  • Lagras inte som fett i kroppen
  • Passar dig som går på en fettsnål diet 
  • Tas enkelt upp av kroppen

  MCT Oil från Mutant är speciellt extraherad från kokosnötsolja, vilket ger dig 6 gånger så mycket MCT än vad man får ut av vanlig kokosnötsolja. Vanlig kokosolja innehåller cirka 15 % ren MCT, medan MCT Oil från Mutant alltså innehåller 100 % ren MCT. MCT är medellånga vegetabiliska fettsyror som erbjuder en mängd positiva egenskaper. 

  Ett bra energitillskott för dig som tränar

  MCT-olja tas effektivt upp av kroppen och och lagras inte i fettväven, utan fungerar som en ren energikälla. Det absorberas lika snabbt som kolhydrater, men innehåller dubbelt så mycket energi per gram. Du som tränar kan därför använda MCT-fett som en extra boost innan passet och för att spara på musklernas glykogenlager och därmed öka din uthållighet.

  Detta är alltså en perfekt produkt för dig som vill få mycket energi, utan att behöva stoppa i dig onödigt mycket kolhydrater! Köp MCT Oil från Mutant hos oss idag och se vilka positiva effekter det kan ha för din livsstil.  

  Dosering: Det rekommenderade intaget för MCT Oil från Mutant är 1 matsked (15 ml) 1-3 gånger per dag i samband med måltid. Produkten är inte avsedd att användas som stekfett, men kan med fördel användas för bakning.

  Doser per förpackning: En flaska MCT Oil från Mutant innehåller 946 ml MCT-fett från fraktionerad kokosolja, vilket motsvarar upp till cirka 65 dagsdoser enligt rekommenderat dagligt intag. 

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehåll per dosering (15 ml) samt per 100 ml:

   

  Näringsdeklaration

  Per 15 ml

  Per 100 ml

  Kcal /

  120

  800

  kJ

  502

  3344

  Fett

  14 g

  93,3 g

  - varav MCT

  14 g

  93,3 g

  Kolhydrater

  0 g

  0 g

  Protein

  0 g

  0 g

   

  Ingrediensförteckning: 100 % fraktionerad kokosolja. Innehåller mindre än 10 ppm sulfiter. Produkten tillverkas i fabrik som även hanterar ingredienser från VETE (gluten), MJÖLK, SOJA, ÄGG, JORDNÖTTER, TRÄDNÖTTER (inkulderat HASSELNÖT), SOLROSFRÖN och SKALDJUR.

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för små barn.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Om du är under 18 år, gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten. (Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.)