×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Mutant Core Series Glutamine, 300g

  Glutamine från Mutant Core Series är ett renodlat kosttillskott med enbart glutamin, utan tillsatser.

  Läs mer
  249 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 3897-037

  Glutamine från Mutant Core Series är ett renodlat kosttillskott med enbart glutamin, utan tillsatser. Med 5g glutamin, uteslutande från fermenterade källor så är Glutamine ett givet val för den seriöse atleten.

  • 100% rent glutamin
  • Fermenterad
  • Mikroniserad och lättlöslig, kan blandas i valfri dryck

  Glutamin är den vanligaste, naturligt förekommande aminosyran i kroppen. Glutamin är normalt sett en icke essentiell aminosyra, dvs kroppen kan tillverka den själv men under perioder av extrem stress så kan kroppen förbruka mer glutamin än den tillverkar. Då räknas glutamin som en konditionellt essentiell aminosyra.

  I kroppen är det muskelvävnad som producerar mest glutamin men aminosyran är närvarande i ett stort antal vävnader och funktioner. Glutamin spelar en roll i proteinsyntes, som transportör av ammoniak i blodet, som energigivare och som kvävedonator i anabola processer och mycket annat. 

  Mutant använder uteslutande japanskt högklassigt L - glutamin från fermenterade källor. Mikronserat för bättre löslighet.

  Antal doser per förpackning: 60.

  Rekommenderad daglig dos: 1 skopa (5g), blandas i valfri dryck. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

  Förvaring: Förvaras torrt i rumstemperatur och i originalförpackning.

  Övrig information:

  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehållstabell:

  Innehåll

  Per skopa (5g)

  Mikroniserad L-Glutamin

  5g

  Ingredienser och allergener:

  L-glutamin.