×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Mutant BCAA 9.7

  BCAA 9.7 från Mutant är ett högkoncentrerat tillskott med grenade aminosyror i fri och instantiserad form, med tillsatt magnesium och Bioperine för en optimerad produkt.

  Läs mer

  fr. 188,30 kr

  Ordinarie pris: 269 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 3897-004R

  BCAA 9.7 från Mutant är ett högkoncentrerat tillskott med grenade aminosyror i fri och instantiserad form.

  • 7,2 gram BCAA med förhållandet 2:1:1 per dosering.
  • Innehåller 8 välvlada elektrolyter
  • Tillsatt Bioperine.
  • Finns i flera svårslagna smaker.

  Mutants BCAA 9.7 innehåller precis som namnet föreslår 9,7 gram aminosyror per portion. Av dessa är 7,2 gram grenade aminosyror (BCAA). I traditionsenlig Mutant-anda håller råvarorna högsta kvalitet och smakerna är i det närmaste oklanderliga.

  Aminosyrorna har ett 2:1:1-förhållande (L-Leucin, L-Isoleucin och L-Valin) och är instantiserade för bästa löslighet. Aminosyrorna kompletteras med elektrolyter.

  För att ytterligare optimera MUTANT BCAA 9.7 har man tillsatt magnesium, som hjälper till att behålla normal muskelfunktion och proteinsyntes. Magnesium bidrar även till minskad trötthet och utmattning, och är därför ett perfekt bidrag till att ta dig igenom hela träningspasset. MUTANT BCAA 9.7 innehåller även den varumärkesskyddade produkten BioPerine.

  Rekommenderad dosering: En skopa (11,6 gram) blandas med 250-500 ml vatten. Använd 1-2 gånger dagligen för bästa effekt. Förslagsvis direkt vid uppvaknande (innan frukost) samt innan/under och/eller efter träning.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Allergiinformation: Innehåller soja. Tillverkas i en anläggning i vilken det även hanteras mjölk, vete, havre, ägg, fisk nötter sesamfrön och sulfiter och därför innehålla spår därav.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Omdömen 1 till 10 av 18 totala

  per sida

  Omdömen 1 till 10 av 18 totala

  per sida

  Innehåll per dosering, 1 skopa (11,6 g), respektive per 100 g
   

    11,6 g 100 g
  Energi 10 kcal 86 kcal
  Protein 9,7 g 83,6 g
  -varav fria aminosyror 9,7 g 83,6 g
  Kolhydrater 0 g 0 g
  Fett 0 g 0 g
  Natrium 50 mg 400 mg
  Magnesium 50 mg 430 mg
  BCAA 9.7 Blend 9,7 g 83,6 g
  Instantized BCAA 2:1:1 7,2 g 62,1 g
  L-Leucin
  L-Isoleucin
  L-Valin
  Micronized Volumizing Aminos 2,5 g 21,6 g
  Taurin
  Glycin
  Glutamin
  Arginin
  Tyrosin
  8 Electrolyte Blend 120 mg 1034 mg
  Magnesiumoxid
  Kaliumcitrat
  Natriumcitrat
  Trikalciumfosfat
  Kalciumlaktat
  Natriumbikarbonat
  Kalciumcitrat
  Natriumklorid
  Absorbtion Agent 5 mg 43,1 mg
  BioPerine (Piperin)


  Övriga ingredienser: Surhetsregelerande medel (äppelsyra), modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (citronsyra), sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos) klumpförebyggande medel (titandioxid), artificiella färgämnen, emulgeringsmedel (sojalecitin), naturliga och artificiella smakämnen.