×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  FRI FRAKT ÖVER 99 KR

  Mutant BCAA Caps

  Mutant BCAA caps - Högdoserad BCAA från Mutant i smidiga kapslar. 2000 mg BCAA i fri form, berikad med elektrolyter och Bioperine® för bästa möjiga upptag!

  Läs mer
  249,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 3897-010R

  Mutant BCAA caps - Högdoserad BCAA från Mutant i smidiga kapslar. 2000 mg BCAA i fri form, berikad med elektrolyter och Bioperine® för bästa möjiga upptag! 

  Är du också ett fan av Mutants bästäljande BCAA 9.7? Nu kommer ännu ett högdoserat aminosyratillskott från Mutant - den här gången i komprimerade kapslar. Perfekt för gymväskan!

  • 2000 mg BCAA i fri form per servering
  • Berikat med Bioperine® och elektrolyter för optimalt upptag och absorption
  • För muskeluppbyggnad, återhämtning och optimerad proteinsyntes
  • Smidiga och lättdoserade kapslar
  • Ett av de viktigaste tillskotten under en aktiv livsstil

  BCAA är samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin, och är bland det bästa du kan få i dig i samband med träning för att säkra optimal muskeltillväxt och återhämtning. Just de tre ovan nämnda har störst och effektivast påverkan på din proteinsyntes, och är därför populärt att isolera till just enskilda BCAA-tillskott.

  Mutant väljer som alltid att producera högdoserade tillskott med rejäla mängder aktiva ingredienser, därför erbjuder Mutant BCAA Caps dig hela 2000 mg muskelbyggande aminosyror per servering! Att BCAA'n är i fri form gör det möjligt för kroppen att absorbera dem mycket effektivt - och proteinsyntesen stimuleras på bästa möjliga vis.

  Dessutom har Mutant under produktionsprocessen sett till att bevara viktiga mineraler och elektrolyter som magnesium, kalim och kalcium, samt berikat Mutant BCAA Caps med Bioperine® för att förbättra både absorption och ytterligare främja den energi somm BCAA ger till kroppen.

  Just den uppiggande effekten hos BCAA gör detta tillskott till en tacksam och lite lättare, stimulansfritt alternativ till PWO innan träningen. Det smidiga formatet gör det perfekt att alltid ha en burk redo i träningsväskan, så att du alltid kan säkerställa att dina förutsättningar till muskeltillväxt är på topp!

  Mutant BCAA Caps finns i förpackningar om 200 och 400 kapslar.

  Mutant BCAA Caps - Immediate muscle delivery!

  Doseringsanvisning: Ta 4 kapslar med 250-500 ml vatten, ta innan eller under träning, på träningsfria dagar utspritt över dagen.

  Antal doseringar per förpackning: 50/100

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Varubeteckning: Kosttillskott med grenade aminosyror. 

   

  Innehåll Per 4 kapslar
  L-Leucin 1 g
  L-Valin 0,5 g
  L-Isoleucin 0,5 g
  Bioperine® 2,5 mg
  Magnesium 57 mg (15,2%*)
  Kalium 1,9 mg (0,1%*)
  Kalcium 1 mg (0,1%*)

   

  Ingredienser: Gelatin(nöt), L-Leucin, L-Valin, L-isoleucin, magnesium, klumpförebyggande medel kiseldioxid/antiklumpemiddel silisiumdioksid, ytbehandlingsmedel/overflatebehandlingsmiddel magnesiumsalter av fettsyror, fyllnadsmedel/fyllstoff mikrokristallinisk cellulosa, kalium, kalcium/kalsium, natrium, BioPerine® extrakt/ekstrakt av Piper nigrum (piperin).

   

  Allergiinformation: Kan innehålla spår av mjölkprotein, soja, gluten, ägg, fisk, jordnötter, hasselnöt, sesam och sulfiter.