×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  MSM 100%, Destillerad Metylsulfonymetan, 500 g

  MSM 100% från Rawpowder är ett svavelhaltigt tillskott av ren MSM som upptas snabbt av kroppen.  

  Läs mer
  141,00 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: A90001-91

  MSM 100% från Rawpowder är ett svavelhaltigt tillskott av ren MSM som upptas snabbt av kroppen.

  • Lättupptagligt
  • Bygger upp kroppen

  MSM är en organisk, biologiskt aktiv svavelförening som förekommer naturligt i kroppen. Svavel är ett livsviktigt ämne som finns i alla kroppens celler och i blodet. Leder, hår, hud och naglar har särskilt höga koncentrationer. Svavel är nödvändigt för cellernas uppbyggnad och funktion. Svavel har betydelse för nervernas funktion liksom för matsmältningen. Svavel behövs vid läkning av skador och förnyelse av celler. Dessutom är det en beståndsdel i brosk och en naturlig antihistamin (mot allergi).

  MSM är mycket lättupptagligt. Det framställs av DMSO (dimetylsulfoxid) som utvinns ur träd. MSM klassas som en av de minst toxiska substanser som finns, jämförbar med vatten. Den har framställts genom destillation istället för kristallation för ultimat upptag och renhet.

  Rekommenderad användning: 1/4 tsk  1 till 5 gånger per dag eller enligt rekommendation. Börja med den mindre dosen och öka succesivt, upptaget ökar betydligt om det tas tillsammans med C-vitamin. Denna produkt bör inte användas som en ersättning för en balanserad och varierad kost. Denna produkt är lämplig för vegetarianer och veganer.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Näringsdeklaration per 100 g:

  Energi 0 Kcal/ 0 kJ
  Protein 0 g
  Fett 0 g
  Kolhydrater 0 g
  - varav sockerarter 0 g
  Fibrer 0 g
  Salt 0 g

  Ingredienser: 100% Metylsulfonylmetan i Destillerad form

  Förvaring: Förvaras i ett kallt, mörkt, torrt utrymme.  Högkänslig mot fuktig miljö. Förpackningen bör hållas tillsluten. Förvaras utom räckhåll för barn.