0
0
Därför bör du få i dig tillräckligt med protein
NUTRITION & KOSTTILLSKOTT


Martin förklarar - 3 kosttillskott

Välkommen till Martin förklarar. Martin arbetar som produktutvecklare för oss på Gymgrossisten och är ansvarig för att ta fram nya och spännande produkter för Star Nutrition och Chained Nutrition. Det är inte många som har den erfarenhet och kunskap som Martin besitter inom kosttillskott och träning och detta vill vi såklart kunna dela med oss av till er!

"Martin förklarar" är ett nytt koncept som du enklast kan följa på vår Instagram.

Whey-80

Whey-80: Whey-80 består av vassleprotein, ett protein som finns naturligt i mjölk. Vassleprotein tas upp snabbt, har en hög proteinkvalitet och ett bra pris. Det passar bra för att höja dagens totala proteinintag och efter träning för att påskynda återhämtningen, i synnerhet om det tar lång tid mellan träningspassets slut och nästa måltid.

Vitamin D3

Vitamin D3: Vitamin D3 är ett kosttillskott med det essentiella vitaminet D-vitamin. D-vitamin är viktigt för mycket, bland annat för muskelfunktionen, skelettet och immunförsvaret.

Den normalt bästa källan till D-vitamin är solen. Det går även att få i sig från t.ex. fisk, ägg och mjölk. På vinterhalvåret när solen är svag och soltimmarna få kan vi på nordliga breddgrader få i oss mindre D-vitamin än vad som är optimalt och då är kosttillskott ett bra alternativ.

Kreatin

KreatinKreatin är ett ämne som produceras naturligt i kroppen och som förekommer i kött, men oftast i för små mängder för att maximalt fylla musklernas kreatindepåer.

Med ett kreatintillskott kan vi höja kreatinnivåerna i musklerna, där det används för att producera energi när vi tränar, vilket gör att vi presterar bättre. Kreatin används främst för att producera energi under styrkekrävande och explosiva aktiviteter, vilket gör att det passar bäst för de som ägnar sig åt träningsformer som styrketräning.

Toppsäljare
199 kr
Köp Köp
3 för 2
89 kr
Toppsäljare
149 kr