×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Mars Protein Bar, 57 g

  Mars Protein Bar - äntligen finns Mars i ett proteinberikat format! En smakmässig kopia av originalet, men med åtta gånger så mycket protein!

  Läs Mer
  26,90 kr

  Art nr.: 700050

  Mars Protein är marknadens kanske godaste proteinbar. En smakmässig kopia av originalet, men med åtta gånger så mycket protein! 
  • • 33% protein och endast 200 kcal per bar
  • • Samma sagolika smak som originalet
  • • Ypperligt alternativ till vanligt godis
  • • För den näringsmedvetna individen
  Då och då lanseras produkter som vid första anblick ger intrycket av att vara för bra för att vara sanna, men som senare visas vara precis vad man hoppades på. Denna proteinberikade version av klassiska chokladbiten ”Mars” är en sådan produkt! 
   
  Mars Protein är en smakmässigt likvärdig men näringsmässigt överlägsen variant av den klassiska chokladkolafavoriten. Med ett kaloriinnehåll på endast 200 kcal per bar och ett proteininnehåll på 19 gram per bar blir Mars Protein det perfekta alternativet till originalet för alla som vill hålla sig i form men ändå skämma bort sina smaklökar. 
   
  Mars Protein är en smakmässig revolution på proteinbarsmarknaden. Den har likt originalet ett smakrikt chokladöverdrag, följt av ett lager med krämig kolasås. Skillnaden är att själva kärnan i denna variant utgörs av en proteinbas, istället för förlagans betydligt mer sockerstinna motsvarighet. Den slutgiltiga skillnaden, på det näringsmässiga planet, är att Mars Protein bara innehåller drygt 1/3 av sockret, men hela åtta gånger så mycket protein!
   
  Använd Mars Protein som ersättare vid de tillfällen du normalt äter vanliga chokladprodukter. Kanske vill du någon gång lyxa till eftermiddagsfikan med en proteinrik smaksensation av yttersta världsklass? Faktum är att Mars Protein för all del även kan komplettera din post-workoutshake med extra protein och snabbtillgänglig energi.
  Aldrig förr har det varit godare att få i sig protein!
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  4 omdöme(n)

  per sida

  4 omdöme(n)

  per sida
   
  Näringsvärde 100 g Per bar (57 g)
  Fett 8,1 g 4,6 g
  - varav mättat fett 4,5 g  2,6 g
  Kolhydrater 39 g 22 g
  - varav socker 23 g 13 g
  Protein 33 g 19 g
  Salt 0,69 g 0,39 g
   
  Ingredienser: Protein Blend (27 %) (Sojaproteinisolat, mjölkproteinisolat, skummat mjölkpulver, vassleproteinkoncentrat (mjölk), äggalbumin, emulgeringsmedel (sojalecitin), karamell (16%) (sötad kondenserad skummjölk, glukossirap, invertsockersirap, palmolja, smör (mjölk), socker, emulgeringsmedel (E471), stabiliseringsmedel (pektin), salt, naturliga smakämnen), mjölkchoklad (15%) (socker, kakaosmör, skummat mjölkpulver, kakaomassa, laktos och protein från vassle (mjölk), palmfett, vasslepulver (från mjölk) mjölkfettemulgeringsmedel(sojalecitin), naturligt vaniljextrakt, hydrolyserat kollagen (12%), fuktbevarare (glycerol)  fruktooligosackarider, fuktbevarare (maltiol), naturliga smakämnen, fettreducerat kakaopulver, kornmaltextrakt, salt.
   
  Kan även innehålla jordnötter, mandlar, hasselnötter och pekannötter.