×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  ManMaker, 90 caps

  Man maker från Swedish Supplements är den nya generationens T-boosters. Baserad på den senaste forskningen och erfarenheten av synergiska samband mellan de ingående substanserna.

  Läs mer
  399,00 kr
  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 890989-4

  Man maker från Swedish Supplements är den nya generationens T-boosters. Baserad på den senaste forskningen och erfarenheten av synergiska samband mellan de ingående substanserna.

  • Framtagen tillsammans med Daniel Atterhagen
  • Unik formula

  Med åldern minskar vår förmåga att bilda testosteron och dessutom påverkas vi negativt av livsstilsbetingade faktorer som stress, övervikt, dålig kosthållning rik på sockerarter, hög alkoholkonsumtion och inaktivitet. Nivåerna sjunker redan efter 20 årsåldern. Om man lider av testosteronbrist blir resultatet ökad fettinlagring kring buk och bröstkorg, en försvagad muskulatur, sviktande lust och libido, nedstämdhet, depression samt ibland sömnsvårigheter. Swedish supplements har tagit fram produkten ManMaker tillsammans med profilen Daniel Atterhagen personlig tränare och ProWrestler känd från TV. I denna unika formula finner vi bland annat:

  3,4divanillyltetrahydrofuran – brännässlaextrakt. Idag används brännässlaextrakt i allmänhet för att stödja prostatahälsa, urinkomfort och sexuell funktion.

  Zink bidrar till normal proteinsyntes, normala testosteronnivåer i blodet, normal funktion av immunsystemet, normal fertilitet och reproduktion samt skyddar celler från oxidativ stress.

  Magnesium är en viktig förening som är inblandad i ett antal biokemiska reaktioner, inklusive proteinsyntes, muskelkontraktioner, nervledning, blodtryck, hjärtrytm, blodsockerreglering och mycket mer. Denna mineral spelar en roll i över 300 kroppsfunktioner.

  Fenugreek extrakt (Bockhornsklöver) – välkänt och sedan länge använt eftersom denna ört innehåller över 100 fytokemiska ingredienser såsom furostanolsaponoider samt steroidala saponoider. 

  Boron och Broccoliextrakt rikt på indol-3-carbinol (I3C),

  I kroppen finns något som kallas SHBG (könshormonbindande globulin) när kroppen är i obalans är en för hög andel av det testosteron som finns bundet till detta ämne. Cirka 60% av ditt totala testosteron är bunden till bindande globulin (SHBG), vilket gör det manliga hormonet otillgänglig för kroppen att använda direkt.  Kan man hindra att SHBG fångar upp och binder en del av testosteronet har man teoretiskt sätt en högre andel fritt Testosteron i blodet.
  Vidare finns LH hormon vilket kommer från hypofysen och signalerar testiklarna hos mannen att producera testosteron. Kan man stimulera LH produktionen kommer det att resultera i ökad produktionssignal av testosteron. Testosteron omvandlas också med hjälp av enzymet 5-alfa-reduktas till DHT (känt för att orsaka håravfall och prostataförstoring vid för höga nivåer). Kan vi minska detta enzymets inverkan får vi i teorin mer fritt testosteron.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  2 omdöme(n)

  per sida

  2 omdöme(n)

  per sida

  Rekommenderad dagsdos: Ta 3 kapslar på morgonen före frukosten.

  Ingredientser: Brocholiextrakt, brännessleextrakt, bockhornsklöver, magnesium oxid, zinkglukonat, natruimborat, kapselhölje (bovint gelatin, färgämne (titanium dioxid)), klumpförebyggande medel (magnesium stearat, kisel dioxid).

  Innehåll per dagsdos 3 kapslar
  Broccoliextrakt indol-3-carbinol 1000 mg
  Brännässla  1000 mg
  Testofen Bockhornsklöver extrakt  600 mg

  Magnesium oxid

  varav elementärt magnesium

  416 mg

  250 mg 66%*

  Zink glukonat

  varav elementärt zink

  173 mg

  25 mg 66%*

  Bor 10 mg*

  *DRI: Dagligt rekomenderat intag

  ** Referensintag ej fastställt