×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Prestera

  Oavsett vilken idrottskategori du tillhör finns det produkter som kan ta just din träning till nästa nivå!

  Maximal prestation – maximala resultat

  Bli bäst i världen eller bara klå grabbarna på gymmet? Oavsett vilket så vill du prestera så bra som möjligt. Naturligtvis måste du vara envis, uthållig och disciplinerad i din träning för att bli riktigt, riktigt bra. För att utvecklas måste kroppen belastas, men den vänjer sig snabbt. Höj regelbundet vikterna, spring snabbare eller utmana dig på annat sätt för att utveckla din fysik.

  Ät som ett proffs

  Om du ska ha möjligheten att prestera maximalt måste du ta ditt kostintag på allvar. Satsa på mycket protein men glöm inte bort fett och kolhydrater. Det sistnämnda gör att du orkar ta i under träningen, fett är viktigt för en bra hälsa och protein ger musklerna förutsättningar att bli större. Kortfattat ska innehållet i kosten ge dig tillräckligt med energi för att kunna träna hårt, samtidigt som den ska påskynda återhämtningen och motverka överträning.

  En vältränad, välmående och välfungerande kropp kan jämföras med en finkalibrerad motor. Den kräver rätt sorts bränsle för att kunna leverera maximal effekt.

  • Nyttigt och gott – mat som gör dig stark, snabb och mätt.
  • Räkna ut din kaloriförbrukning.

  Kosttillskott till din tjänst

  För att nå upp till dina mål – vare sig det handlar om att bli snabbare, starkare eller kanske rent av snyggare – kan det vara bra med en extra skjuts. Det är här kosttillskott kommer in i bilden. Det finns flera produkter som kan hjälpa dig att ta din träning till nästa nivå.

  Kreatin

  För dig som vill lyfta tyngre finns kreatin, ett ämne som finns naturligt i kroppens muskler. Ett flertal studier visar att effekten av kreatin främst är en ökad explosivitet i musklerna, vilket ger fördelar vid styrkelyft, sprinterlöpning samt hopp- och kastgrenar.

  PWO

  Det här är en populär förkortning av uttrycket pre workout som är ett samlingsnamn för olika ingredienser och ämnen som höjer prestationsförmågan inför träning. En bra PWO ökar motivationen och minskar mental trötthet. Vanliga ingredienser i en PWO är kreatin, beta-alanin, koffein och grenade aminosyror.

  BCAA

  BCAA är samlingsnamnet för de tre grenade aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. De stimulerar muskeltillväxt, motverkar nedbrytning och bidrar till en ökad muskelmassa.

  Protein

  Kostillskott med protein är effektiva, prisvärda och perfekta för dig som vill nå upp till den mängd protein du bör inta för att växa. Formatet är praktiskt och finns som både pulver och bars. Enkelt att förvara, enkelt att inta.

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Diet
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  13 produkter

  per sida

  13 produkter