×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  Top seller

  Magnesium, 100 caps

  Vitaprana Magnesium ligger i veganska ekologiska kapslar och ger 250 mg elementärt magnesium per rekommenderad daglig dos. Bidrar bland annat till att minska trötthet!

  Läs mer
  99 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 901914

  Vitaprana Magnesium innehåller magnesium från en organisk källa och har mycket god biotillgänglighet. Vitaprana Magnesium ligger i veganska ekologiska kapslar och ger 250 mg elementärt magnesium per rekommenderad daglig dos.
   
   
  250 mg elementärt magnesium per 2 kapslar
  Organisk källa
  Vegetabiliska och ekologiska kapslar
   
   
  Magnesium bidrar till att minska trötthet och utmattning. Magnesium bidrar till elektrolytbalans, normal energiomsättning, nervsystemets normala funktion, normal muskelfunktion, normal proteinsyntes, normal psykologisk funktion, bibehålla normal benstomme och tänder, samt har en roll i celldelningsprocessen.
   
   
  Rekommenderad daglig dos: Ta två kapslar om dagen.
  Antal serveringar per burk: 50
   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Doser per förpackning: 100 kapslar

  Innehåll

  2 kapslar

   Magnesiumcitrat

   

  - Elementärt Magnesium 

  250 mg (66,7%*)

  *Procent av dagligt referensintag 

  Ingredienser: Magnesiumcitrat, vegansk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror). 

  Nettovikt: 106,8 g

  Förvaring: Förvaras i rumstemperatur

  Allergiinformation: Innehåller inga kända allergener.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.