×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Magnesium, 100 caps

  Magnesium spelar en viktig roll i regleringen av elektrolytbalansen, proteinsyntesen och energiomsättningen. Fairing Magnesium ger dig hela 200 mg magnesium per kapsel.

  Läs mer
  89 kr
  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 71099

  Magnesium spelar en viktig roll i regleringen av elektrolytbalansen, proteinsyntesen och energiomsättningen. Fairing Magnesium ger dig hela 200 mg magnesium per kapsel.

  • Viktigt för normal proteinsyntes.
  • Bidrar till en god elektrolytbalans.
  • Upprätthåller en normal muskelfunktion och energiomsättning. 

  Magnesium är ett essentiellt mineral som spelar en avgörande roll för flera kroppsliga funktioner. Magnesium bidrar bland annat till en normal proteinsyntes (som är viktigt för muskeltillväxten), en normal energiomsättning, en god muskelfunktion och en optimal elektrolytbalans. Det har även en viktig funktion när det kommer till att minimera trötthet och utmattning. 

  Fairing Magnesium innehåller så mycket som 200 mg magnesium per kapsel. För att ge ett maximalt upptag är Fairings magnesium i kelatform med citrat.

  Doseringsanvisning: 1-2 kapslar/dygn i samband med måltid.

  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

   

   

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Varubetckning: Kosttillskott med magnesium.

   

  Innehåll: 100 kapslar.

   

  Innehåll Per kapsel Per två kapslar
  Magnesium 200 mg (53%*) 400 mg (107%*)
  *% av dagligt referensintag

   

  Ingredienser: Magnesiumcitrat, vegetabilisk kapsel (cellulosa), zinkmonometionin/aspartat, vitamin B6 (pyridoxin-HCl), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (vegetabiliskt magnesiumstearat, kiseldioxid).

   

  Förvaring: Förvaras torrt och svalt och utom räckhåll för barn.

   

  Allergiinformation: Innehåller inga allergener.