×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Torkad frukt & bär

  Torkade bär och frukter är ett fantastiskt mellanmål som ger dig snabb energi och som dessutom är enkel att ha med sig i väskan vart du än går. Det finns även frukter och bär i pulverform utmärkt att tillägga i din morgonjuice eller smoothie. De innehåller alla rikligt med vitaminer och nyttigheter, så se till att det är en del av kosten!

  Lufttorkade och frystorkade frukter och bär

  När man vill äta nyttigt är något av det bästa man kan göra att se till att man alltid har med sig något som man kan äta, samt något som man kan snacksa på när suget sätter in. Om du alltid har ett bra alternativ med dig kommer detta minska risken för att du ger in för suget och köper något som inte är bra för dig. Hos oss hittar du frystorkade bär samt torkade frukter som du enkelt kan ha med dig och bära i väskan.

  Nyttigt och lågkalori godis

  Om du förut inte har testat på att äta frystorkade bär bör du göra detta, det smakar nämligen som godis samtidigt som det är ett mycket bättre alternativ än att äta just godis. Du kan välja mellan mängder med torkade bär, torkad mango och olika typer av frystorkad frukt. När du väl har testat detta kommer det vara ett självklart alternativ att ta fram till fredagsmyset. Dessutom är det ett utmärkt mellanmål och kan hjälpa dig att stå emot sötsuget när det är som värst.

  Gott om ekologiska alternativ

  För allt fler är det viktigt att handla ekologiskt, genom att göra det ser man till att det man äter inte har blivit besprutat med giftiga ämnen med mera. Det är helt enkelt bättre för kroppen, men även för världen. I sortimentet hittar du därför mängder med ekologiska alternativ. Bland annat hittar du ekologiska torkade blåbär och ekologiska torkade tranbär. De är ett fantastiskt alternativ till godis och dessutom ett bra mellanmål att ha med sig i väskan om man är en godisälskare som har svårt att stå emot.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Ekologisk
  Visa mer + Visa mindre -
  Fri från
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Diet
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  29 produkter

  per sida

  29 produkter