×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Nötter & frön

  Det är viktigt att man kompletterar med nötter och frön i kosten när man vill må bra och leva ett mer hälsosamt liv. Det är dessutom enkelt att inkludera!

  Nyttigt med nötter och frön i kosten

  Det allra enklaste sättet att inkludera nötter och frön i kosten är att göra det redan på morgonen. De allra flesta äter frukost, om du är en av dem som inte gör det är detta en vana som du bör förändra för att leva ett mer hälsosamt liv. Genom att äta en smoothie på morgonen eller en yoghurt med paranötter och chiafrön i sig kommer du att ge din kropp många nyttiga vitaminer och mineraler som den behöver. Dessutom kommer du att få i dig extra protein.

  Brett sortiment av nötter, frön och även kokoschips

  Nötter och frön är dessutom mycket gott och det är ett bra alternativ att mumsa på nötter istället för en chipspåse. Kokoschips är ett fantastiskt alternativ och kan ätas som naturgodis. Du hittar även linfrön som du enkelt kan ha i din matlagning och som ser till att din mage och tarm fungerar som de ska. Frön och nötter har många fördelar och du bör äta detta varje dag för att må riktigt bra. Nötter i sig är ett utmärkt snacks och bra proteintillskott, och med ett så brett sortiment kan du alltid hitta något du gillar.

  Ekologiska nötter och frön

  Om du är en nötälskare kommer du att älska alla ekologiska nötter som finns i sortimentet. Genom att välja ekologiskt får du en ännu bättre produkt samtidigt som du vet att arbetarna som har tagit fram nötterna har haft bra förhållanden. Du hittar ekologiska cashewnötter, hasselnötter och valnötter hos oss. Dessa fungerar bra både som mellanmål och som snacks. Du kan äta dem med gott samvete och genom att få i dig dem kommer du att få i dig snabb energi och dessutom extra protein

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Ekologisk
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Diet
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  24 produkter

  per sida

  24 produkter