×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Uthållighet | Proteinpudding

  Proteinpudding tog gymvärlden med storm för något år sedan. Därefter har den kommit i många olika former och med många olika smaker. Fortfarande lika älskad!

  Vad är proteinpudding?

  Proteinpudding påminner i sin originalform om chokladpudding och är ett mellanmål som man kan äta för att få i sig extra protein. Idag finns det många olika smaker men den populäraste är fortfarande choklad. Detta är ett nyttigt alternativ till den populära desserten chokladpudding och dessutom är den mycket proteinrik och om du äter en av dessa puddingar efter varje träning kommer du att återhämta dig snabbare. Pudding är dessutom enkel att ha med sig och kommer i portionsform, därför har den blivit mycket populär.

  Massor av olika smaker

  I början när proteinpuddingen kom fanns den endast i choklad och vaniljsmak. Chokladsmaken blev snabbt väldigt populär och sålde ut i nästan varje butik. Den var helt enkelt svår att få tag på. Snabbt hakade många andra företag på och idag finns det proteinpudding i många olika smaker och från många olika märken. I sortimentet hos oss hittar du ett stort sortiment av just proteinpudding och du kan experimentera dig fram för att komma fram till vilka som är dina favoritsmaker. Samtidigt kan du känna dig nyttig.

  Passar till mellanmål eller efter träningen

  Proteinpudding är passande vid många olika tillfällen, du kan äta den direkt efter träningen men du kan även äta den som mellanmål. Om du älskar chokladpudding är detta ett fantastiskt alternativ om du vill byta ut den populära desserten. När du har tränat är det viktigt att du får i dig något för att din återhämtning ska gå så smidigt som möjligt. Därför är proteinpuddingen lämplig att ha med sig och äta direkt efter träning. Din kropp kommer då få ett extra tillskott av protein.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningstillfälle
  Visa mer + Visa mindre -

  1 produkter

  per sida

  1 produkter