×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Linfröolja

  Linfröolja har en väldigt hög halt av nyttiga fettsyror som omega-3 och omega-6 och tack vare oljans goda egenskaper så kallar man ofta den för dunderoljan.

  Innehåller höga halter av nyttiga fettsyror

  Den fleromättade fettsyran omega-3 är den som finns mest av i linfröoljan och vi kan själva inte producera denna fettsyra i kroppen. Fettsyran är viktig för vårat hjärta och kärl samt även till att bevara synförmågan och en normal hjärnfunktion. Omega-6 har viktiga funktioner för kroppen som bland annat ger tillväxt och en normal utveckling. Med ett intag av både omega-3 och omega-6 är viktigt för att få bästa effekt. Du kan köpa linfröoljan och använda den som livsmedelsfett eller så kan du köpa linfröolja kapslar att svälja ner, då vissa är lite känsliga för smaken.

  Nyttigt med kallpressad linfröolja

  Man framställer linfröoljan genom kallpressning av linfrön. Linfröolja används både för kroppens inre men även det yttre. Oljan kan vara bra för både huden och vikten, men även för dieten och motionen. I flera studier så har det visats att oljan leder till minskade nivåer av glukos, insulin och triglycerider, vilka är tre effekter som gynnar fettförbränningen. För dig som är vegetarian eller vegan så är linfröoljan ett bra tillskott att använda, för att kunna få i sig den dagliga mängden omega-3 som din kropp behöver.

  Inte bara för maten, utan för hud och hår

  Många använder linfröoljan på sin hud eller också i sitt hår. Oljan på huden kan bland annat vårda akne eller stilla klåda och irritation. Vill man använda linfröoljan för att få förbättrad styrka och kvalitet i håret så kan man antingen lägga till oljan i sin kost eller så använder man lite olja i håret som balsam eller inpackning. Behandlar man även sin hårbotten med linfröolja så kan man minska uppkomsten av mjäll. Linfröolja för hud och hår är ett bra tillskott som kommer få dig att bli nöjd med kvaliteten.

  Läs mer Läs mindre

  Filtrera

  Varumärke
  Visa mer + Visa mindre -
  Ekologisk
  Visa mer + Visa mindre -
  Användningsområde
  Visa mer + Visa mindre -
  Diet
  Visa mer + Visa mindre -
  Form
  Visa mer + Visa mindre -
  Storlek
  Visa mer + Visa mindre -

  4 produkter

  per sida

  4 produkter