×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -30%

  Liver Pro, 90 tabletter

  Liver Pro är ett kosttillskott från Elit Nutrition innehållandes 8 aktiva ingredienser, bland annat NAC och maskrosrot.

  Läs mer

  fr. 139 kr

  Ordinarie pris: 199 kr

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 10580

  Liver Pro är ett kosttillskott från Elit Nutrition innehållandes 8 aktiva ingredienser, bland annat NAC och maskrosrot. 45 doseringar per burk.

  • 45 doseringar per burk
  • Smidig tablettform
  • Populära ingredienser

  Liver Pro är ett nyskapande kosttillskott från Elit Nutrition. Liver pro innehåller 8 aktiva ingredienser i en noga genomtänkt formulering. Liver Pro har ett multispektra-perspektiv och är designad utifrån flera infallsvinklar.

  Vår lever är ett stort organ placerat på höger sida, strax under nedersta revbenen. Levern är ett organ som är i konstant arbete och fyller ett mycket stort antal roller för kroppen. En av de mer välkända är att den bryter ner och rensar bort skadliga ämnen både från sådant vi får i oss på olika sätt och som kroppen själv producerar. Levern kan placeras under hög stress i perioder när mängden ämnen som brytas ner blir hög.

  Liver Pro från Elit Nutrition har ett gediget innehåll med ett flertal välanvända ingredienser så som NAC, maskrosrot och extrakt av grönt te. Dessa ingredienser är välkända och välanvända av ett stort antal personer som uppskattar dess innebörd.

  Antal doser per förpackning: 45 st.

  Rekommenderad daglig dos: 1 tablett i samband med måltid 2 gånger per dag fördelat morgon respektive kväll. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

  Förvaring: Förvaras torrt i väl försluten originalförpackning.

  Övrig information:

  Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  Innehållstabell:

  Innehåll

  1 tablett

  2 tabletter

  NAC (N-acetyl-cystein)

  47,5 mg

  95 mg

  Makrosrot

  12,5 mg

  25 mg

  Grönt te extrakt

  12,5 mg

  25 mg

  Gurkmeja

  12,5 mg

  25 mg

  Cikoriarot

  12,5 mg

  25 mg

  L-Teanin

  12,5 mg

  25 mg

  Mjölon extrakt

  5 mg

  10 mg

  Opuntia kaktus extrakt

  5 mg

  10 mg

  Ingredienser och allergener:

  N-acetyl-cystein, maskrosrot (Taraxicum officinale), grönt te pulver, gurkmeja, cikoriarot (Cichorium intybus), L-teanin, mjölonextrakt (Urva usi), fikonkaktuspulver (Opuntia denali haw), fyllnadsmedel (Mikrokristallin Cellulosa), klumpförbyggande medel (kiseldioxid), fyllnadsmedel (magnesiumstearat.).