×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 499 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×

  Liquid Carnitine 3000, 473 ml, Berry Blast

  L-karnitin har funnits i årtionden för att det fungerar. Genom att stödja transporten av fettsyror till musklerna (mitokondrier) där de kan brännas bort som energi.

  Läs mer
  299,00 kr

  Få en notifikation när produkten åter finns i lager.

  Bevaka

  • Fri fraktÖver 499 kr
  • Fri retur

  Art nr.: 9976-003

  L-karnitin har funnits i årtionden för att det fungerar. Genom att stödja transporten av fettsyror till musklerna (mitokondrier) där de kan brännas bort som energi. Muskler innehåller den högsta koncentrationen av karnitin i kroppen, vilket är varför det är viktigt för idrottare.
  LIQUID CARNITINE 3000 förser dig med en effektiv dos som ger ett perfekt komplement till alla fettförbrännare och din kost. Packad med 3000mg av Carnipure ™ flytande L-karnitin per portion, levererar den en av de högsta doserna som finns tillgängliga. Den goda smaken är också fri från konstgjorda färger och smakämnen.
  Ytterligare optimerar den din prestationsförmåga , fördröjer uppkomsten av trötthet och höjer din träning till nästa nivå.
  Dosering: Skaka burken innan öppning. Tag en portion (2 matskedar) dagligen gärna på tom mage. På träningsdagar tag en portion 30 minuter före träning. 
  Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.

  1 omdöme(n)

  per sida

  1 omdöme(n)

  per sida
  Innehåll: Per servering (2 teskedar, 29.6 mg)
  Kalorier 40
  Totala Kolhydrater 10 g
  L-Karnitine 3000 mg

  Andra ingredienser: Vatten, vegetabilisk glycerin, Fosforsyra, naturliga smakämnen, Kaliumsorbat, Sukralos, Natriumbensoat, Acesulfamkalium.