×

Välkomment till Gymgrossisten.com!

0 0,00 kr
 • Fri fraktÖver 500 kr
 • Fri retur
 • Prisgaranti
 • Bonusprodukter

Sections

×
  -42%

  Lean Extreme, 120 kaps + Dry, 90 caps

  Köp en Lean Extreme, 120 kaps från Fairing och få en DRY, 90 caps på köpet! 

  Läs mer

  Pris som konfigurerad: 349,00 kr

  598,00 kr

  • Fri fraktÖver 500 kr
  • Fri retur

  Art nr.: SETLEANDRY

  Läs mer om produkten

  • DRY, 90 caps

   Fairings Green Line DRY V2 består av Opuntiakaktus (Opuntia ficus-indica), maskrosextrakt samt mjölonextrakt och är en vidareutveckling av populära Dry. Opuntiakaktus är ett lösligt fruktpulver extraherat från kaktusen Opuntia Ficus Indica (Cactaceaefamiljen). Kaktusen har enligt tradition konsumerats i stora delar av medelhavsområdet och i Mexico tack vare dess näringsmässiga fördelar.

   • Uppskattad bland kunder som söker en vätskedrivande effekt 
   • 100% naturligt förekommande råvaror
   • Vegansäker
   • Fri från tillsatser och GMO

   DRY V2 framställs ur naturligt förekommande råvaror, är 100 procent vegetabilisk/ vegansk, fri från tillsatser och fri från GMO. Produkten är framtagen i syfte att användas som ett dagligt kosttillskott, säkert att konsumera inom rekommenderade doser. Dry V2 är både vegetarisk och vegansäker.

   Mängd: 90 kapslar 

   Innehåll per

   1 Kapsel

   3 Kapsel (dagsdos)

   Opuntiakaktus

   333,33mg

   1000mg

   Maskrosextrakt

   133,33mg

   400mg

   Mjölonextrakt

   100mg

   300mg

    

   Ingredienser: Opuntiakaktus (Opuntia Ficus-Indica), maskrosextrakt (Taraxacum Officinale), mjölonextrakt (Uva Ursi), vegetabilisk kapsel (Hydroxipropylcellulosa).

   Dosering: 3 kapslar (1700 mg) utspritt över dagen. Intas förslagsvis i samband med måltid.

   Förvaring: Torrt, svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn. 

   Kosttillskott: Rekommenderad daglig dos skall inte överskridas. Bör inte användas som alternativ till en varierad kost.

  • Lean Extreme, 120 kaps

   Lean Extreme - Högkoncentrerad fettförbrännare från Fairing. Lean Extreme innehåller en mix av potenta ingredienser som hjälper dig förlora fett på ett smidigt sätt!

   • Stimulerar ämnesomsättningen
   • Innehåller koffein, vilket ökar pigghet såväl som fettförbränning!
   • Verkar aptithämmande

   Om du är en av många som letar efter något som kan underlätta dieten är Lean Extreme något för dig. Lean Extreme är en högkoncentrerad fettförbrännare med flera välstuderade ingredienser i en genomtänkt komposition. 

   Produkten innehåller stimulanter, örter, vitaminer och mineraler, vilka samverkar för att stimulera ämnesomsättningen, pigga upp och hämma aptiten. En ökad ämnesomsättning gör det lättare att hamna på ett energiunderskott, vilket är avgörande för viktnedgång. Den ökad piggheten gör dieten lättare genom att man känner sig mindre hängig samtidigt som prestationen på gymmet förbättras. En hämmad aptit gör att man slipper den ouppskattade hungerskänslan som ofta följer en tuff diet.

   Lean Extreme ger en dagsdos i två kapslar - en på morgonen och en efter lunch. Detta ger en intensiv effekt över hela dagen utan att sömnen påverkas!

   Doseringsanvisning: 2 kapslar/dygn. Intas ej innan sänggående.

   Antal doseringar per förpackning: 60

   Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos).

   Varubeteckning: Kostillskott med örter, vitaminer och antioxidanter. Innehåller koffein (300 mg/dagsdos).

    

   Innehåll: 120 kapslar

    

   Innehåll Per 1 kapsel Per dagsdos (2 kapslar)
   Koffein 150 mg 300 mg
   Niacin 10 mg (63%*) 20 mg (125%*)
   * - Procent av dagligt referensintag

    

   Ingredienser: Koffein, maskrosextrakt (Taraxacum officinale),  grönt kaffeextrakt standardiserat till 40% Polyfenoler, Coleus forskohlii-extrakt (standardiserat till 10% forskolin), kapselhölje (bovint gelatin), kakaoextrakt (Theobroma cacao), cayennefrukt (Capsicum frutescens) 4:1, niacin (vit B3), svartpepparfruktextrakt (95% piperin), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, kiseldioxid), färgämne (karmosin, titandioxid, järnoxid).

    

   Förvaring: Förvaras torrt och svalt. Förvars oåtkomligt för barn.

    

   Allergiinformation: Innehåller inga allergener.

  Observera att vi inte ansvarar för innehållet i omdömen publicerade på siten. I omdömena beskrivna resultat och effekter är individuella och kan inte generaliseras.